Cadde Bihter Ziyagil sözleri! Bihter Ziyagil 11.ölüm yıl dönümünde unutulmadı...

Bihter Ziyagil sözleri! Bihter Ziyagil 11.ölüm yıl dönümünde unutulmadı...

24.06.2021 - 14:16 | Son Güncellenme:

Bihter Ziyagil, Aşk-ı Memnu dizisinin unutulmaz karakterleri arasında yer aldı. Bihter Ziyagil, ölüm yıl dönümünün 11 yılında Twitter'da TT oldu. Unutulmaz karaktere ünlü oyuncu Beren Saat, hayat verdi. Bihter Yöreoğlu'nun ölüm yıl dönümünde karakterin unutulmaz replikleri paylaşılıyor. İşte Bihter Ziyagil sözleri...

Bihter Ziyagil sözleri Bihter Ziyagil 11.ölüm yıl dönümünde unutulmadı...

Aşk-ı Memnu televizyon ekranlarına damga vuran yapımlar arasında yer alıyor. Aşk-ı Memnu dizisinin unutulmaz karakteri Bihter Ziyagil'in sözleri ise zihinlere kazandı. Replikleri ile unutulmayan Bihter Ziyagil karakteri ölüm yıl dönümünün 11.yılında ise sosyal medyada konuşulan konular arasında yer aldı. İşte Bihter Ziyagil sözleri ve replikleri...

Haberin Devamı

BİHTER ZİYAGİL SÖZLERİ...

"Ölüyorum anlasana! Gözlerimin önünde birbirlerini seviyorlar... Ben işkenceler içinde kıvranırken onların mutluluğundan ölüyorum; anne ben ölüyorum yardım et!"

"Tabi siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının annelik etmesine şiddetle karşısınız ama..."

"Yüzünde en çok görmek istediğim şeyi gördüm; hayal kırıklığı..."

"Bihter Ziyagil'im ben! Firves Yöreoğlu'nun kızıyım! Kimse ayaklarının altına alamaz beni... Kimse canımı acıtamaz, gayet iyiyim ben... Teselliye ihtiyacım yok benim!"

"Biraz önce ateşe uzattım elimi, alevin tam ortasına... Bu bir yangın, yanıyorum ama acıyı hissetmiyorum…"

"Sıkıcı evliliğimin oyuncağına mesajımdır... Seni sevmedim doğru, benim için tutkuydun; sadece olmasını istediğim yerdeydin..."

Haberin Devamı

"Nihal'i terk edemeyeceğin için beni terk ediyorsun... O ölmesin diye beni öldürüyorsun… Nihal tek nefeste sönüverecek çiçek; peki ya Bihter?"

"Yüzümde en sahici gülümsememle onların mutluluğunu alkışlayacağım..."

"Biz tango gibiyiz, bir yakınlaşıp bi uzaklaşıyoruz... Şundan eminim ki içimizdeki müzik bitene kadar pistten çekilmeyeceğiz!"

"Çok acı çekiyorum... Beynim suçlu, yüreğim suçlu; keşkenin ne demek olduğunu en çok bu gece hissettim..."