Cadde Billie Eilish: Büyüdükçe kendime daha az güveniyorum

Billie Eilish: Büyüdükçe kendime daha az güveniyorum

20.09.2021 - 12:31 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü şarkıcı Billie Eilish, kendisini konu alan ve bu yıl yayımlanan "The World's A Little Blurry" isimli belgeseli izlediğinde ağladığını ve zamanla geçirdiği değişimi hakkında konuştu.

Billie Eilish: Büyüdükçe kendime daha az güveniyorum

Grammy'de en büyük dört ödülü birden kazanan ilk kadın ve en genç şarkıcı olarak tarihe geçen Billie Eilish, samimi açıklamalarda bulundu. Eilish, bu yıl yayımlanan "The World's A Little Blurry" isimli kendisini konu alan belgeseli yakın zamanda yeniden izlediğinde ağladığını söyledi ve zamanla geçirdiği değişimden bahsetti.

Haberin Devamı

"HER ZAMAN İRADELİ BİRİ OLDUM"
The Drew Barrymore Show'a katılan 19 yaşındaki şarkıcı, büyüdükçe kendine daha az güvendiğini dile getirdi. Belgeselin yayımlanmasından sonra ikinci stüdyo albümü "Happier Than Ever"ı piyasaya süren Billie Eilish, "Her zaman çok ama çok güçlü iradeli ve dürüst biri oldum. Ki bence bu hem bir lütuf hem de bir lanet ama komik olan şu ki büyüdükçe kendime daha az güveniyorum. Birkaç hafta önce belgeseli tekrar izledim. Ve beni ağlattı, çünkü ne kadar özgür ruhlu ve açık fikirli olduğumu düşündüm. Medya bunu sizden koparıp alıyor ve şu anda eğlenceli değil" dedi.

"HAYRANLARIM BENİM PARÇAM GİBİLER"
Barrymore, Eilish'e röportaj sırasında şöhretle ve hayranlarla ilişkisini sorduğunda Eilish, "Bence hayranlarım kelimenin tam anlamıyla benim derim. Benim bir parçam gibiler" yanıtını verdi.

Billie Eilish: Büyüdükçe kendime daha az güveniyorum

Haberin Devamı

DÖVMESİNİ SERGİLEDİ
Öte yandan Billie Eilish daha önce "Asla göstermem!" dediği dövmesini geçtiğimiz günlerde katıldığı MET Gala etkinliğinde gözler önüne serdi. Geceye bordo renkli yırtmaçlı bir elbiseyle katılan Eilish, verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.