Cadde BiR GECEDE ÜÇ MEKAN GEZDi

BiR GECEDE ÜÇ MEKAN GEZDi

25.12.2013 - 19:14 | Son Güncellenme:

İspanya’nın Atletico Madrid takımında oynayan milli futbolcu Arda Turan tatil için geldiği İstanbul’un altını üstüne getirdi.

BiR GECEDE ÜÇ MEKAN GEZDi

Önceki gece üç mekanda sabahın ilk ışıklarına dek eğlenen Arda Turan, önce hissedarı olduğu takı ve aksesuar sitesi lidyana.com’un yılbaşı yemeğine katıldı. Akaretler Kalamata Meyhane çıkışında Turan’ın keyfi Sinem Kobal’la ilgili bir soruyla kaçtı. Kobal’ın adının Galatasaraylı futbolcu Burak Yılmaz ile anılmasıyla ilgili haberlerle ilgili Turan, “Artık bu konularla uğraşmak istemiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Burak Yılmaz’ın Twitter’a “Arda Turan ve Sinem Kobal benim kardeşimdi. Ayıptır, terbiyesizliktir” açıklaması hatırlatılınca Turan, “Burak çok güzel söylemiş. Biz üçümüz zaten yıllarca birlikteydik kardeş gibi. Aklım almıyor. Bana bir şey sormayın” diyerek gazetecilere sitem etti. Turan’ın ikinci adresi Cihangir’deki Mono adlı mekan oldu. Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin’le eğlenen Arda Turan’a bir ara oyuncu Sermiyan Midyat da eşlik etti. Ünlü futbolcunun son durağı Asmalımescit’teki Chanta Club oldu. Turan, Oğulcan Engin ve arkadaşlarıyla gittiği mekandan ayrıldıktan sonra gecenin finalini Etiler Saruhan Çorbacısı’nda yaptı.

SERCAN KISMET