Cadde‘Bir tek sakızım var’

‘Bir tek sakızım var’

18.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ebru Polat, bir sakıza 900 TL ödedikten sonra, gelen tepkilere cevap verdi. Şarkıcı, “Kendi paramla alıyorum. 500 bin TL’ye çanta takanlar var. Benim de sakızım var” dedi.

‘Bir tek sakızım var’

Ebru Polat, bir paket sakıza 900 TL ödedi. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımla tepki alan şarkıcı, “Kendi paramla alıyorum. Bir adamın parasıyla almıyorum. 500 bin TL’ye çanta takanlar var. Alkolüm ve sigaram yok. Bir tek sakızım var. Sahnelerim, güzellik salonlarım ve kozmetik markam bulunuyor. İstediğimi alırım. Yardımlarımı da yapıyorum” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

‘Bir tek sakızım var’

Sakızın hikayesini anlatan Polat, “Sadece İran ve Yunanistan’da bulunuyor. Yıllar önce bir Arap hayranım hediye etmişti, bağımlılık yaptı. İşlenmemiş damla sakızı olduğu için fiyatı çok yüksek. İstanbul’da zor bulunuyor. Bazı aktarlarda var, bazen de getirtiyorum. Bir pakette 100 gram bulunuyor. Bana bir ay yetiyor. Uzun zamandır bu sakızı çiğniyorum” dedi.