Cadde Bir Zamanlar Çukurova Hakan öldü mü? Hakan Gümüşoğlu'nu oynayan İbrahim Çelikkol diziden ayrıldı mı, kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova Hakan öldü mü? Hakan Gümüşoğlu'nu oynayan İbrahim Çelikkol diziden ayrıldı mı, kimdir?

09.06.2022 - 20:26 | Son Güncellenme:

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan Gümüşoğlu karakteri ile dikat çeken İbrahim Çelikkol'un dizideki akıbeti merak konusu oldu. Betül tarafından vurulan Hakan, son bölümde hastanede görülmüştü. Peki, İbrahim Çelikkol diziden ayrıldı mı, Hakan öldü mü?

Bir Zamanlar Çukurova Hakan öldü mü Hakan Gümüşoğlunu oynayan İbrahim Çelikkol diziden ayrıldı mı, kimdir

İbrahim Çelikkol, ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Hakan Gümüşoğlu ile seyirci karşısına çıkıyordu. Dizide Züleyha ile nikah masasına oturmuştu. Ancak yayımlanan bölümde Hakan, Betül'ün silahından çıkan kurşunla yaralanmış hastaneye kaldırılmıştı. İşte, Hakan Gümüşoğlu'nun akıbeti...

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA HAKAN ÖLDÜ MÜ?

ATV'de yayımlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, her hafta perşembe günleri yeni bölümleri ile seyircinin ilgisini çekiyor. Dizinin 139. bölümünde ise Hakan Gümüşoğlu, Betül tarafından silahla vuruldu ve Züleyha'nın kollarında yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan ve öldüğü belirtilen Hakan'ın yeni bölümde de son yolculuğuna uğurlandığı görülüyor. Detaylar yeni bölümün yayımlanması ile netleşecek.

İBRAHİM ÇELİKKOL KİMDİR?

Çelikkol, 14 Şubat 1982 tarihinde İzmit'te dünyaya geldi. Oyunculuktan hemen önce modellik yapan isim, basketbolda ligde yer aldı ve genç milli oldu. Basketi bırakmasından hemen sonra ise oyunculuk eğitimi aldı.

Çelikkol'un Osman Sınav'la tanışması, hayatında dönüm noktası oldu. Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör filminde "Başkomiser Şamil Baturay" rolü ile oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011-2012 yılları arasında yayınlanan İffet adlı dizide başrolde "Cemil" karakterini oynadı.

Haberin Devamı

16 Şubat 2012'de Fetih 1453'te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır. dı. Merhamet dizisinde Fırat Kazan'ı oynadı. 2014 yılında yayımlanmaya başlayan ve aynı yıl sona eren Reaksiyon dizisinde bordo bereli "Yüzbaşı Oğuz Ayaz" karakterini ve 2016 yılında yayımlanan Kördüğüm dizisinde "Ali Nejat" karakterini canlandırdı.

Anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Arap kökenli olan oyuncu, 2017-2022 yılları arasında Mihre Mutlu ile evlilik gerçekleştirdi. Çiftin bir çocuğu bulunuyor.