Cadde Bir Zamanlar Çukurova Saniye diziden ayrıldı mı, neden yok? Selin Yeninci kimdir, diziden çıktı mı?

Bir Zamanlar Çukurova Saniye diziden ayrıldı mı, neden yok? Selin Yeninci kimdir, diziden çıktı mı?

27.05.2021 - 23:42 | Son Güncellenme:

Selin Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye rolü ile milyonların gönlüne taht kurmuştu. Dizinin yeni bölümlerinde ekrana gelmeyen oyununun diziden ayrılıp ayrılmadığı sorgulanıyor. Peki, Selin Yeninci diziden ayrıldı mı, son durumu nedir?

Bir Zamanlar Çukurova Saniye diziden ayrıldı mı, neden yok Selin Yeninci kimdir, diziden çıktı mı

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Adana şivesi ile izleyeni ekrana kitleyen Selin Yeninci, Saniye rolü ile çok sevildi. Koronavirüs olduğu için hastanede tedavi gören oyuncu bir süre sonra tabucu olmuştu. Peki, Selin Yeninci sağlık durumu nasıl? 

Haberin Devamı

SANİYE DİZİDEN AYRILDI MI, NEDEN YOK?

 Selin Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si bir süredir ekranlarda yer almıyor. Sevenleri ise Saniye neden yok, diziden ayrıldı mı sorularını yöneltmeye başladı. Oyuncu, koronavirüs olmuş ve durumunun ağırlaşmasıyla da hastanede tedaviye alınmıştı. Ardından 8 Mart günü taburcu edildiği öğrenilen Yeninci'nin diziden ayrıldığına yönelik bir haber bulunmamakla birlikte kadroya ne zaman döneceği de bilinmiyor. 

SELİN YENİNCİ KİMDİR?

Yeninci, 16 Ocak 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. Üniversiteden mezun olduktan sonra Haluk Bilginer ile Oyun Atölyesi’nde Macbeth, Don Juan'ın Gecesi gibi profesyonel oyunlarda yer aldı.

Haberin Devamı

İlk oyunculuk deneyimini ise Vicdan adlı dizide Hande karakteri ile yaşayan Selin Yeninci, Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine hayat veren Selin Yeninci, 1.64 metre boyunda, 52 kilo ve Oğlak burcudur.