Cadde BOBBY MCFERRİN İŞ SANAT'A GELİYOR

BOBBY MCFERRİN İŞ SANAT'A GELİYOR

01.01.2012 - 21:08 | Son Güncellenme:

10 Grammy ödüllü, dünyaca ünlü ses virtüözü Bobby McFerrin, solo konser için İş Sanat’a geliyor. Konserin biletleri 24 Ocak’ta satışa çıkacak. Konserse 28 Mart’ta

BOBBY MCFERRİN İŞ SANATA GELİYOR

1988’de tüm yıl liste başından inmeyerek ‘yılın şarkısı’ seçilen, dünyanın gönlünde taht kurmuş ‘Don’t Worry Be Happy’ şarkısının yaratıcısı Bobby McFerrin, 28 Mart akşamı İş Sanat’ta müzikseverlerle buluşacak. Bedenini müzik enstrümanı gibi kullanarak seslendirdiği çıkış parçasıyla efsaneleşen McFerrin, dört oktavlık ses genişliği, tekniği ve emprovizasyon yeteneğiyle takdir görüyor. McFerrin, caz, pop, R&B, klasik ve dünya müziği gibi türlerin hepsini bir arada, hatta bazen tek şarkıda buluşturduğu müziğiyle tanınıyor.
Tüm dünyada milyonları kendine hayran bıraktıran Bach’ın Ave Maria prelüdünün icrası, The Beatles şarkılarına getirdiği yorumlar, çellist Yo-Yo Ma’dan piyanist Chick Corea ve aktör Robin Williams’a uzanan sanatçılarla yaptığı çalışmalar, Viyana Filarmoni’yi yönetişi ve hatta bazı bölümlerinde Susam Sokağı’ndaki ‘Muppet Show’a katılımı McFerrin’ın sıra dışı müzik kariyerinden birkaç örnek.

Haberin Devamı

Bobby McFerrin
İş Sanat
28 Mart, saat 20.00
Biletler 20-110 TL arasında