Cadde Bodrum ve Çeşme'den ünlü manzaraları

Bodrum ve Çeşme'den ünlü manzaraları

30.07.2022 - 09:08 | Son Güncellenme:

Sinema, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri yazın gelmesiyle tatile çıktı. Sezonun yorgunluğunu Bodrum, Çeşme gibi popüler yerlerde atan ünlülerin tatili objektiflere yansıdı. Deniz, kum ve güneşin tadını doyasıya çıkaran Günay Musayeva ve Survivor yarışmacıları Çağan Atakan Arslan ile Berkan Karabulut Çeşme'ye giderken; Buse Varol, Fahriye Evcen-Burak Özçivit gibi isimler de Bodrum'u tercih etti.

Bodrum ve Çeşmeden ünlü manzaraları

Havalar ısındı, ünlü isimler de soluğu tatil beldelerinde aldı. Sezonun yorgunluğunu atmak için kimi Çeşme'ye kimi Bodrum'a giden magazin dünyasının tanınmış simaları, objektiflere yansıdı. Bazıları sıcak havada denizin tadını çıkarırken bazıları gezintiye çıktı. İşte birbirinden ünlü isimlerin renkli tatil kareleri...

Haberin Devamı

OĞLU İLE ALAÇATI'YI GEZDİ

Yaz tatili için Çeşme’ye gelen Günay Musayeva, oğlu Cihangir ile birlikte keyifli bir hafta geçirdi. Oğluyla birlikte Çeşme’yi çok sevdiklerini ve her sene mutlaka geldiklerini vurgulayan ünlü manken, “Bodrum mu yoksa Çeşme mi?' diye sorsanız, 'Çeşme' derdim. Buraya gelmeden kendimizi tatil yapmış saymıyoruz. Bayram, yılbaşı ve sevgililer günü gibi özel zamanlarda İstanbul’da olmayı seviyorum. Çünkü o dönemlerde herkes tatile gidiyor ve İstanbul boş kalıyor. İnsan yoğunluğu azalıyor, daha sakin oluyor. Tatil ve yolculuk telaşına girmiyorum. O tarihlerin dışında ve yaz aylarında tatile zaman ayırıyorum”  ifadelerini kullandı.

36 yaşındaki Musayeva daha sonra şimdilerde ABD'De yaşayan Tolga Karel ile evliliğinden dünyaya gelen 10 yaşındaki oğlu ile birlikte gezmeye devam etti.

Bodrum ve Çeşmeden ünlü manzaraları

Haberin Devamı

AŞK DENİZİ

'Survivor 2022 All Star' yarışmacılarından biri olan Berkan Karabulut, daha önce de yarışmada dikkat çeken isimler arasındaydı. Survivor 2020 Gönüllüler takımında çıkışları ve yarışma performansıyla çok konuşulan Berkan Karabulut, Çeşme'de görüldü.

Ünlü isim, uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Lale Onuk ile önceki gün The Beach Of Momo'da denizde sarmaş dolaş objektiflere yansıdı. Denizin içinde birbirlerini öpen sevgililer, daha sonda localarına geçtiler.

Bodrum ve Çeşmeden ünlü manzaraları

"SONRA KONUŞURUZ"

Bir süredir Bodrum'da tatil yapan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti, önceki gün çocukları Karan ile birlikte Türkbükü'nde bota binerken görüntülendi. Muhabirlerin röportaj isteğini ''Sonra konuşuruz , kusura bakmayın acelemiz var" diyerek geri çeviren çift, daha sonra kendilerini bekleyen bota binerek oradan uzaklaştılar.

Bodrum ve Çeşmeden ünlü manzaraları

FAHRİYE'Yİ ÇILDIRTAN OLAY

Öte yandan şimdilerde ikinci kez anne-baba olmaya hazırlanan ünlü çift, kahvaltı için karaya çıkıp, bir mekana gitti. Özçivit Ailesi'nin neşesi yerindeydi. Ta ki, kediyle oynayan Karan'ın müşterilerden birinin masasına çarpmasına kadar! İddialara göre; bu duruma sinirlenen müşteri, Karan'a "Yavaş ol biraz, bu ne ya!" diye bağırdı.

Fahriye Evcen, "Yaptığınız çok ayıp, o daha bir çocuk" sözleriyle tepkisini gösterdi. Müşteri ise "Ne yapayım çocuksa!" karşılığını verdi. Ünlü çift, Karan'ı da alıp, mekanı terk etti. Güzel oyuncunun zor sakinleştiği öğrenildi.

Haberin Devamı

BUSE VAROL'UN DENİZ KEYFİ

Şarkıcı Alişan ile mutlu bir evliliği olan oyuncu Buse Varol, Bodrum Türkbükü'nde görüntülendi. Bodrum tatiline son hız kesmeden devam eden ve geçtiğimiz günlerde eşi  ile görüntülenen Buse Varol'un yanında bu kez Alişan yoktu.

Arkadaşları ile gittiği mekanda denize giren ve bir hayli keyifli olduğunu görünen Buse Varol, serin suların tadını çıkardı. Yüzen iskeleden tek başına denize atlayan iki çocuk annesi Buse Varol, fit vücudu ve güzelliği ile dikkat çekti.

Bodrum ve Çeşmeden ünlü manzaraları

AİLESİYLE POZ VERDİ

Şimdilerde tatillerine devam eden Alişan-Buse Varol çiftinden önceki günlerde yeni bir fotoğraf gelmişti. Buse Varol, eşi ve çocukları Burak ile Eliz ile çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Aynı pozu Alişan da sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

PLAJDA ÇEKİM

'Survivor All Star 2022' yarışmasını 9'ncu olarak tamamlayan 'Avatar' lakaplı başarılı sporcu Çağan Atakan Arslan ve 2017 yılında dünyaevine girdiği eşi Serap Korkmaz, ilginç selfie çekimi ile dikkat çektiler. Beyaz gömlek giyerek eşi Korkmaz’a beach’in yürüyüş yolunda ilginç bir çekime imza attılar.

Bodrum ve Çeşmeden ünlü manzaraları

Haberin Devamı

AŞK KARESİ

Öte yandan sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Atakan Arslan-Serap Korkmaz çifti, aşk dolu pozlarıyla adlarından söz ettirmişti. Mutlu karelerini takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen ikili, birbirinin gözlerine bakarak ve sarılarak poz vermişti.