Cadde BOĞAZ’DA GAZiNO EĞLENCESi

BOĞAZ’DA GAZiNO EĞLENCESi

31.08.2012 - 19:59 | Son Güncellenme:

Turkcell Kuruçeşme Arena, önceki akşam Hakan Eren’in projesi ‘Gazino Show’da Türk müziğine yıllarını vermiş isimleri ağırladı.

BOĞAZ’DA GAZiNO EĞLENCESi

Metin Özülkü orkestrası eşliğinde Muazzez Abacı’nın assolist olarak sahne aldığı gece, Ercan Turgut’un ‘My Way’ şarkısıyla başladı. Turgut’un ardından Yeşim ‘Olmaz Böyle Şey’ parçasıyla sevenlerinin karşısındaydı. Nostalji rüzgarının estiği konserde, Semiha Yankı, Suna Yıldızoğlu, Handan Kara, Tüdanya, Yeliz ve Ümit Besen unutulmaz parçalarını seslendirdi.

Yılların eskitemediği sanatçılardan Semiha Yankı, siyah mini ve sırt dekolteli elbisesiyle ‘Seninle Bir Dakika’ şarkısı, Suna Yıldızoğlu ‘Unchain My Heart’ı ve ‘Mastika’ parçaları ve dans şovuyla izleyenleri büyüledi.
‘Seni Sevmeyen Ölsün’le sahnedeki yerini alan Tüdanya, yıllara meydan okuyan sesiyle eğlenceli dakikalar yaşattı. Piyanosuyla Arena’daki yerini alan Ümit Besen, ‘Nikah Masası’yla seyircileri selamladı. ‘Alışmak Sevmekten Daha Zor’ parçasını Yeliz’le düet yapan Besen, ‘Tahta Masa’, ‘Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi’ gibi klasiklerini seslendirdi.
Assolist olarak çıktığı gecede ‘Dönülmez Akşamın Ufkundayız’, ‘Ömrümüzün Son Demi’ ve ‘Bir Teselli Ver’ parçalarıyla Arena’yı gazino günlerine döndüren Abacı, ‘Eski Dostlar’ şarkısında Ümit Besen’le düet yaptı.