Cadde Boran Kuzum çılgınlığı!

Boran Kuzum çılgınlığı!

10.01.2018 - 07:12 | Son Güncellenme:

Anton Çehov’un kaleme aldığı, 'Martı' oyunu önceki akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde sahnelendi. 'Vatanım Sensin' dizisinde rol olan Boran Kuzum, oyun sonrası genç kızların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Boran Kuzum çılgınlığı

Gonca Vuslateri, Ecem Uzun, Bora Kuzum, Sevil Akı ve Fırat Tanış gibi başarılı birçok oyuncunun rol aldığı oyunu, ünlü isimler izledi. Oyunu izlemeye gelenler arasında Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, Deniz Çakır, Serhan Onat yer aldı. Tatlıtuğ, oyuncuları çok başarılı bulduğunu ve oyunu sevdiğini söyledi. Yeni filmi ‘Hadi Be Oğlum’un çekimleri nedeniyle bir süre Kaş’ta bulunan oyuncu, “Filmi neredeyse tamamladık. Ufak tefek teferruatlar kaldı" dedi. Dünyaca ünlü oyuncu Russell Crowe, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Kıvanç Tatlıtuğ için övgü dolu sözlerde bulunmuş, yakışıklı oyuncu da Crowe’a teşekkür etmişti. Tatlıtuğ, bu konunun hatırlatılması üzerine “Çok mutlu oldum. Karşılıklı cevap verdik zaten” diye konuştu.

Dizi arkadaşlarından destek
Oyunda rol olan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin oyuncusu Sevil Akı’yı dizi arkadaşları yalnız bırakmadı. Deniz Çakır, Sevinç Gürşen, Ece Hakim oyunu izlemeye gelerek Akı’ya destek verdi.

Boran Kuzum çılgınlığı
'Vatanım Sensin' dizisinde rol olan Boran Kuzum, oyun sonrası genç kızların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Oyuncuyla fotoğraf çektirebilmek için uzun kuyruklar oluşturan kızlar, sevgi gösterisinde bulundu. Yaklaşık bir saat Kuzum'un kulisten çıkmasını bekleyen kalabalık, bol bol selfie yapıp imza istedi. UMUT ÜNVER

Haberin Devamı