Cadde Buse Varol: Boşanma yok mutluyuz!

Buse Varol: Boşanma yok mutluyuz!

08.02.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Son dönemde haklarında sık sık boşanma söylentileri çıkan Alişan-Buse Varol çiftinin kızları Eliz, bir yaşına bastı. İkilinin ayrı ayrı kutlamalar yapması ve aile fotoğraflarında Varol'un olmaması akıllara bir kez daha 'boşanıyorlar mı?' sorusunu getirdi. Konuyla ilgili konuşan oyuncu, iddialara son noktayı koydu.

Buse Varol: Boşanma yok mutluyuz

Alişan ile oyuncu Buse Varol 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Sosyal medya paylaşımları ile birbirlerine olan aşklarını her fırsatta dile getiren ikili 2019 yılında oğulları Burak'ı kucaklarına aldı. Çiftin ikinci çocukları Eliz de 2021 yılında dünyaya geldi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz yaz aylarında kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan'ın, Buse Varol ile evliliğinde kriz olduğu iddia edilmişti. Çift o dönem çıkan haberleri yalanlarken, ayrılık iddialarını yeniden gündeme geldi.

Buse Varol: Boşanma yok mutluyuz
"ÖYLE BİR ŞEY SÖZ KONUSU DEĞİL"
Buse Varol ile Alişan’ın, kızları Eliz’in doğum gününü farklı yerde kutladıkları için ayrı evde yaşadıkları iddia edildi. Haklarında çıkan haberleri yalanlayan Varol, “Hiç öyle bir şey söz konusu değil. Aynı evde yaşıyoruz. İki çocuğumuzla mutluyuz. Sorunumuz bulunmuyor. Boşanma gibi bir durum da yok” dedi.

"DAVET EDİLMEDİM"
Kayınvalidesi Suzan Tektaş’ın ve Alişan’ın kendi düzenlediği doğum gününde olmamasına Varol, “Konsept olarak kızlar ve çocukları yaptık. Suzan anneyi çağırdım ama evladını yeni kaybettiği için gelmedi. Zaten hiçbir yere gitmiyor” dedi. Varol, Suzan Tektaş’ın evinde yapılan kutlamaya ise çağrılmadığını söyledi.

Buse Varol: Boşanma yok mutluyuz

 

Yazarlar