Cadde 'Botokslu Emekli Memur Olur mu? '

'Botokslu Emekli Memur Olur mu? '

07.03.2008 - 17:45 | Son Güncellenme:

Mehmet Ali Erbil'den Halil Ergün'e botoks eleştirisi geldi...

Botokslu Emekli Memur Olur mu

TV dünyasının renkli ismi Mehmet Ali Erbil, sivri dilli oluşu ile de tanınıyor. Eleştiri oklarından son olarak payını alan sinemanın yıllanmış ismi Halil Ergün oldu.
Halil Ergün'ün 'Yaprak Dökümü'nde bir memuru canlandırmasına rağmen botoks yaptırdığını söyleyen Mehmet Ali Erbil, "Adam resmen botokslu. Ağlıyor ama kaşları yukarıda. Biz olsak hemen eleştirirler" dedi.

Haberin Devamı

Reşat Nuri Güntekin'in romanından uyarlanan dizinin uzamasına anlam veremediğini de anlatan Erbil, "1000 bölüm oldu hala bitmedi. Bazen rahmetli Reşat Nuri diziyi öbür dünyadan mı yazıyor diye merak ediyorum" diye konuştu.

KAÇ YAŞINA GİRDİ?

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde yeni yaşını özel bir yaş günü partisiyle kutladı. Erbil’in doğum günü kutlaması sanatçı ve aile dostlarını bir araya getirdi. Sanat hayatından tanınmış simaların da yer aldığı partiye 40 kişilik bir davetli grubu katıldı.

Doğum günü partisine kızları Sezin ve Yasmin birlikte gelen Erbil, ''Kaç yaşına girdiniz?'' sorusuna ise gülerek ''45 yaşına girdim'' yanıtını verdi.
Mekâna Erbil’den sonra eşi Tuğba Erbil geldi. Tuğba Erbil ise ''Küçük bir sürpriz yaptık. Eşimin 51. yaşını kutluyoruz. Ona çanta hediye ettim'' diye konuştu. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen doğum günü partisinde Erbil, saatler gece 24:00’ü gösterdiğinde büyük alkışlar eşliğinde pastasının mumlarını üfledi.