Cadde 'Brad Pitt'in ziyaretini uzatması programımızı mahvetti!'

'Brad Pitt'in ziyaretini uzatması programımızı mahvetti!'

12.11.2022 - 07:30 | Son Güncellenme:

Başrolünü ve yapımcılığını üstleneceği bir Formula 1 filmine hazırlanan Brad Pitt, rolüne hazırlanmak için önceki haftalarda Formula 1 ABD Grand Prix’ini yakından takip etmişti. Yarışlar sırasında F1 muhabiri Martin Brundle tarafından kendisine sorular yöneltilen ABD'li aktörün, gazeteciyi tanımaması ve sorulara karşı umursamaz tavır sergilemesi sosyal medyada tepki çekmişti. Yaşananların ardından konuşan Aston Martin ekibinin liderlerinden biri, aktörün ziyaretini uzattığını söyledi.

Brad Pittin ziyaretini uzatması programımızı mahvetti

Yakında Formula 1 hakkında çıkacak bir filmin yapımcılığını ve başrolünü üstlenecek olan Brad Pitt, geçtiğimiz haftalarda sporun en sevilen yorumcularından biri Martin Brundle'a karşı takındığı 'umursamaz' tavırlardan dolayı eleştirilmişti. Sky Sports'ta çalışan İngiliz gazeteci, Hollywood yıldızı ile canlı yayında konuşmaya çalışmıştı. 63 yaşındaki Brundle, yarışlardan keyif alıp almadığını sormadan önce, ünlü ismin yer alacağı yeni F1 projesi hakkında da bilgi almak istemişti. 58 yaşındaki aktör ise Brundle'ın yanından geçip gitmeden önce, "Teşekkür ederim dostum" demekle yetinmişti.

Haberin Devamı

Brad Pittin ziyaretini uzatması programımızı mahvetti

New York Post'ta yer alan habere göre; Formula 1 hayranları, Pitt'in üç gün boyunca takım yöneticileri ve sürücülerle gelecek filmi için araştırma yapmak adına vakit geçirmesinden ancak buna rağmen ünlü muhabir Martin Brundle'ın kim olduğunu bilmemesinden pek memnun olmamıştı.

"30 SANİYE BİLE DURMADI"

Gazeteci Omid Scobie, olayla ilgili yazdığı Tweet'inde; "Brad Pitt, F1 hakkında bir film yapıyor ama sporun sesi Martin Brundle'ın kim olduğunu bilmiyor" demişti.

Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise; "Brad Pitt.. Bir F1 filminde rol alacak olan adam, Martin Brundle ile konuşmak için 30 saniye bile durmadı.. Röportaj yapmak istemiyorsanız, yoldan çekilin ve bunu yapan insanlara yol açın" diyerek aktörü eleştirmişti.

Haberin Devamı

"F1 HAYRANLARIYLA BAĞLANTI KURMA ANIYDI"

Üçüncü bir kişi de, "Brad Pitt'in Martin Brundle ile bir dakika bile konuşmak istememe mantığını anladığımdan emin değilim. Demek istediğim, bu onun F1 filmini izleyecek olan F1 hayranlarıyla bağlantı kurma anıydı" mesajını yazmıştı.

"ZİYARETİNİ UZATTI"

Tüm bunların ardından Brad Pitt'in, ABD Grand Prix'te Aston Martin Garajı'na gerçekleştirdiği ziyareti 'uzattığı' bildirildi. 58 yaşındaki Oscar ödüllü oyuncu, Formula 1 etkinliğinde vakit geçiriyordu; ancak iddiaya göre orada kaldığı sürede takımı strese soktu.

Brad Pittin ziyaretini uzatması programımızı mahvetti

Motorsport Magazine'e göre; aktör ve ekibinin beklenenden daha uzun süre orada olduğunu paylaşan Aston Martin takım patronu Mike Krack, şu ifadeleri kullandı:

Beklenenden çok daha uzun bir süre bizimleydiler. Dürüst olmak gerekirse, bu programımızı mahvetti. O zaman biraz strese girdik. Ama Pitt'in projesini destekleyeceğiz ve ne kadar dahil olabileceğimizi göreceğiz.

Brad Pittin ziyaretini uzatması programımızı mahvetti

ÇEKİMLER 2023'TE BAŞLAYACAK

'Top Gun: Maverick'in yönetmeni Joseph Kosinski tarafından yönetilecek olan Brad Pitt'in yeni filminde, Formula 1 şampiyonu İngiliz sporcu Lewis Hamilton da yapımcı olarak yer alacak. Merakla beklenen yapımın çekimlerine ise 2023 sezonunun ikinci yarısında başlanacak.