Cadde Brad Pitt'ten mahkeme kararına itiraz!

Brad Pitt'ten mahkeme kararına itiraz!

06.09.2021 - 10:16 | Son Güncellenme:

Angelina Jolie ve Brad Pitt'in velayet davası yeniden başlıyor. Jolie'nin talebi üzerine ortak velayet kararı alan hakimin, görevden alınmasının ardından Pitt'in avukatı karara itiraz ederek 87 sayfalık rapor sundu.

Brad Pittten mahkeme kararına itiraz

2016'da yollarını ayıran Hollywood yıldızı Angelina Jolie ve Brad Pitt'in 5 yıldır süren velayet davası sona ermişti. 18 yaşından küçük 5 çocuğun ortak velayetini talep eden Pitt, mahkemeden zaferle çıkmıştı. Ancak hukuk mücadelesine devam eden Jolie, kararın ardından temyize başvurmuştu.

Haberin Devamı

Ortak velayete karşı çıkan Angelina Jolie, özel hakim John Ouderkirk'in eski eşinin avukatlarıyla iş ilişkisi olduğunu ve bu sebeple çocukları ve kendisinin adil bir yargılanmadan mahrum bırakıldığını belirterek, hakimin davadan alınmasını talep etmişti.

HAKİM GÖREVDEN ALINDI
Jolie'nin bu talebi üzerine harekete geçen Kaliforniya mahkemesi, ünlü oyuncuyu haklı bulup, "Bu etik ihlal, hakimin tarafsız olma kabiliyeti üzerinde şüpheler oluşmasına yol açıyor." açıklamasıyla hakimin görevine son verdi.

"OYUNBOZANLIKLARINA GÖZ YUMACAK!"
Alınan kararın ardından Brad Pitt de harekete geçti. Independent'ın haberine göre; Pitt'in avukatı Theodore J. Boutrous Jr.'ın mahkemeye sunduğu 87 sayfalık raporda, Hakim Ouderkirk'ün kurnazca görevden alınmasını topa tuttu ve alt mahkemenin kararının çocuk velayeti davalarını kaybeden tarafları ödüllendireceğini ve oyunbazlıklarına göz yumacağını öne sürdü.

Haberin Devamı

KURNAZ DAVA STRATEJİSİ
Belgede, "Böyle kurnaz bir dava stratejisine müsaade etmek, ebeveynleri çocuklarıyla geçirecekleri yeri doldurulamaz zamandan mahrum bırakacak, çünkü hakimler davalarının ortasında önemsiz sebeplerle görevden alınıyor" ifadelerine yer verildi.

 Angelina Jolie-Brad Pitt çiftinin; üçü biyolojik üçü evlatlık; Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox ve Vivienne adında altı çocukları bulunuyor.