Cadde Britney Spears'ın 25 yıllık menajeri istifa etti!

Britney Spears'ın 25 yıllık menajeri istifa etti!

06.07.2021 - 19:03 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears'ın 25 yıl boyunca menajerliğini yürüttüğü Larry Rudolph, görevini bıraktığını duyurdu. Rudolph, açıklamasında Spears'ın emekli olmayı düşündüğünü söyledi.

Britney Spearsın 25 yıllık menajeri istifa etti

Yıllardır babası Jamie Spears'ın vasiliğinden kurtulmak için hukuk mücadelesi veren şarkıcı Britney Spears, cephesinde bir gelişme daha yaşandı.

Haberin Devamı

Pop yıldızının 90'ların ortasından beri menajerliğini yürüten Larry Rudolph, istifa ettiğini açıkladı.

"BRITNEY EMEKLİ OLMAYI DÜŞÜNÜYOR"
Miley Cyrus, Aerosmith ve Pitbull gibi ünlü şarkıcılarla da çalışan Rudolph, şarkıcının babası Jamie Spears ve yardımcı vasisi Jodi Montgomery'ye yazdığı mektupta görevini bırakma nedenini şu sözlerle açıkladı:

Britney ve benim en son iletişim kurmamızın üzerinden iki buçuk yıldan fazla zaman geçti. Bu süre zarfında süresiz olarak işine ara vermek istediğini düşündüğünü belirtmişti.

Bugün erken saatlerde Britney Spears'ın resmi olarak emekli olma niyetini dile getirdiğini farkına vardım. Menajeri olarak, profesyonel hizmetlerime artık ihtiyaç duyulmadığı için ekibinden istifa etmenin Britney Spears'ın çıkarına olduğuna inanıyorum.

Haberin Devamı

"25 YIL BOYUNCA BAŞARDIKLARIMIZDAN GURUR DUYDUM"
Hiçbir zaman Britney Spears'ın vasilik davası sürecine dahil olmadığını belirten Larry Rudolph, "Birlikte 25 yıl boyunca başardıklarımızdan inanılmaz derecede gurur duydum" dedi.

Rudolph ayrıca mektubunun sonunda 39 yaşındaki şarkıcıya ömür boyu mutluluk dilerken, ihtiyacı olduğu her zaman onun yanında olacağını da vurguladı.