Cadde Britney Spears'ın nişanlısının eski sevgilisi konuştu!

Britney Spears'ın nişanlısının eski sevgilisi konuştu!

21.09.2021 - 11:27 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Mayra Veronica, eski sevgilisi Sam Asghari'nin Britney Spears ile nişanlanmasının ardından suskunluğunu bozdu. Konuyla ilgili açıklama yapan Veronica, "Sam, nihayet turnayı gözünden vurdu" dedi.

Britney Spearsın nişanlısının eski sevgilisi konuştu

Bir süredir tüm vesayetini elinde tutan babası Jamie Spears ile mahkemelik olan ve zor günler yayaşan Britney Spears, geçtiğimiz hafta sevgilisi Sam Asghari ile nişanlandı. İkili, evlilik yolunda ilerlerken, Asghari'nin şarkıcı eski sevgilisi Mayra Veronica ise sessizliği bozdu.

Haberin Devamı

"TURNAYI GÖZÜNDEN VURDU!"
Independent Türkçe'nin haberine göre; Maddi herhangi bir imada bulunmadığını söyleyen Veronica, "Sam, nihayet turnayı gözünden vurdu. Britney de öyle... Sam son derece destekleyici biri, gerçekten ama gerçekten öyle ve yaşadığı onca şeyden sonra Britney'in ihtiyacı olan buydu. Onlar adına çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Mayra Veronica, Sam Asghari'nin Spears'la doğru nedenlerle birlikte olduğuna inanıp, inanmadığı sorulduğundaysa, "O gerçekten tatlı bir adam." açıklamasını yaptı.

Britney Spearsın nişanlısının eski sevgilisi konuştu

"NİŞAN YÜZÜKLERİNİ BEĞENDİM"
Ünlü şarkıcının doğru kişiyle birlikte olduğunu düşündüğünü ifade eden Veronica, Asghari'nin büyüleyici biri olduğunu dile getirdi. Maya Veronica, ayrıca Asghari'nin seçtiği nişan yüzüğünü beğendiğini de sözlerine ekledi.

Haberin Devamı

Sam Asghari, 2015 yılında yani Britney Spears ile tanışmadan bir yıl önce Mayra Veronica ile aşk yaşıyordu. Çift, ardından ayrılık kararı almıştı.

BABA OLMAK İSTİYOR
Daha önce Britney Spears ile şarkıcının 2016 yılında piyasaya sürülen şarkısı 'Slumber Party'in klibinde tanıştıklarını ifade eden Asghari, ilişkisini bir sonraki noktaya taşımak istediğini de dile getirmişti.

Sam Asghari, konuyla ilgili, "Baba olmamda bir sakınca yok. Genç bir baba olmak istiyorum" demişti.

Britney Spearsın nişanlısının eski sevgilisi konuştu

FOTOĞRAFLAR: INSTAGRAM