Cadde Britney Spears'tan düğün sonrası şaşırtan hamle! Sosyal medyadan uzaklaştı

Britney Spears'tan düğün sonrası şaşırtan hamle! Sosyal medyadan uzaklaştı

17.06.2022 - 15:59 | Son Güncellenme:

Babasıyla yaşadığı vasilik davasıyla magazin gündeminden düşmeyen Britney Spears, geçtiğimiz haftalarda spor eğitmeni ve oyuncu nişanlısı Sam Asghari ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü şarkıcının çok konuşulan düğününün ardından sosyal medyadan uzaklaşması dikkat çekti.

Britney Spearstan düğün sonrası şaşırtan hamle Sosyal medyadan uzaklaştı

Pop müziğin yıldızlarından Britney Spears ve uzun süredir beraber olduğu nişanlısı Sam Asghari , geçtiğimiz hafta yakın dostlarının katıldığı renkli bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Ünlü isimlerle dolu davetli listesinde Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore ve Spears'ın masalsı düğünü için geliniğini tasarlayan Donatella Versace yer aldı. Spears'ın avukatı, eski federal savcı Mathew Rosengart da düğüne katılan isimler arasındaydı.

Haberin Devamı

Ancak Spears'ın ebeveynleri Jamie Spears ve Lynne Spears ile kız kardeşi Jamie Lynn Spears orada değildi. Şarkıcının Kevin Federline ile evliliğinden dünyaya gelen oğulları Sean Preston (16) ve Jayden James (15) de düğüne katılmadı.

Sadece ikilinin yakın çevresinden oluşan 100 kişinin katıldığı tören, basından ve kameralarından uzak bir şekilde gerçekleştirildi.

Britney Spearstan düğün sonrası şaşırtan hamle Sosyal medyadan uzaklaştı

ESKİ KOCASI DÜĞÜNÜ BASTI

Spears'ın 2004 yılında evlendiği ve sadece 55 saat evli kaldığı eski kocası Jason Alexander'ın düğünü basması geceye damga vurdu.

Alexander, malikaneye zorla girişini Instagram'da canlı olarak yayınladı. Görüntülerde olay güvenliğiyle konuşarak Spears'ın kendisini düğüne davet ettiğini söyleyen Alexander, şarkıcının büyük gününü mahvetmekle tehdit etti ve "Hey, Britney nerede? Adım Jason Alexander. Britney benim ilk ve tek eşim. Onun ilk kocasıyım. Düğünü engellemeye geldim!" dedi.

Haberin Devamı

TMZ'ye göre, 40 yaşındaki Alexander, polis memurları gelmeden önce güvenlikler tarafından zapt edildi. Page Six, Ventura County Şerif Departmanının Spears'ın evine izinsiz giren bir aramayı yanıtladığını doğruladı. Alexander, polis tarafından tutuklandı.

Britney Spearstan düğün sonrası şaşırtan hamle Sosyal medyadan uzaklaştı

YENİ MALİKANE SATIN ALDI

Page Six'e konuşan bir kaynak, Britney Spears'ın; eski kocası Jason Alexander'ın Sam Asghari ile düğününü bozmaya çalışmasının ardından sersemlediğini söyledi. Olaylı düğün sonrası ünlü şarkıcının yeni bir malikane satın aldı.

SOSYAL MEDYA HESABINI KAPATTI

Öte yandan karşılıklı olarak servetlerinin korunduğu bir evlilik sözleşmesi de yapan ünlü çiftten Britney Spears, sosyal medya hesabını kapattı. 40 yaşındaki Spears'ın çok ses getiren düğünü sonrası yaptığı bu hamle dikkat çekti.

HAYRANLARI TEPKİ GÖSTERDİ

Şarkıcının hayranları da Spears’ın sosyal medya hesabını kapatmasına tepki gösterdi. Düğün sonrası mutlu gününden kareleri de sosyal medya hesabından paylaşan şarkıcı, hayranlarından çok sayıda beğeni ve yorum almıştı.

Britney Spearstan düğün sonrası şaşırtan hamle Sosyal medyadan uzaklaştı

Daha öncede sosyal medya hesaplarını kapatan şarkıcının hesabını neden kapattığı henüz belli değil.