Cadde 'Bu itiraflardan alınacak dersler!'

'Bu itiraflardan alınacak dersler!'

21.05.2023 - 09:00 | Son Güncellenme:

Kendisi gibi oyuncu olan eşi Kadir Doğulu'nun bir eğlence mekanında başka kadınlarla samimi görüntüleri nedeniyle yedi yıllık evliliği gündem olan Neslihan Atagül, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarla adından söz erttirdi. İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız ise biten evliliğine dair itiraflarıyla dikkat çekti. Milliyet gazetesi Cadde yazarı Ali Eyüboğlu iki ünlü ismin çok konuşulan sözlerini köşesine taşıdı.

Bu itiraflardan alınacak dersler

Şimdilerde popüler bir oyuncu olan Neslihan Atagül, henüz 13 yaşındayken kariyerine adım atma hikayesini paylaşmıştı. Ayşegül Yıldız ise 2013'te boşandığı kendisinden 29 yaş büyük İbrahim Tatlıses ile ilişkisini anlatmıştı. Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu, "Bu itiraflardan alınacak dersler" başlığı ile Atagül ve Yıldız'ı köşesine taşıdı. İşte o yazı...

Haberin Devamı

"HER ŞEY ÖYLE BAŞLADI"

"13 yaşındaydım, evimizde internet yoktu. Biraz da dar gelirli bir aileden geliyorum. Bilinmeyen numaralardan bir ajans numarası aldım. Orayı aradım, 'Oyuncu olmak istiyorum' dedim ve her şey öyle başladı."
Bu sözlerin sahibi kim?
Evliliği süresince zaman zaman eşinin kendisini aldattığı iddialarıyla gündeme gelen oyuncu Neslihan Atagül.

Bu itiraflardan alınacak dersler

Oyuncunun 1-0 yenik başladığı hayatta bugün geldiği nokta ortada...
Atagül'ün, "Evimizde internet yoktu" dediği zaman çok eski değil, 2005...
Atagül, Kadir Doğulu'yla ne zaman evlendi?
Telefon numarasını bulduğu ilk ajansı arayıp, "Oyuncu olmak istiyorum" dedikten 11 yıl sonra, yani 2016'da...

Olduğu noktaya adeta tırnaklarıyla kazıyarak gelen biri, Kadir Doğulu'yla evliliğini sürdürüp, sürdürmeme konusunda başkalarının vereceği akıl veya tavsiyelere ihtiyaç duyar mı?
Kendi aklı ve yeteneğiyle Türkiye'nin yıldızlarından biri olmayı başaran birinin evliliğini sürdürüp, sürdürmeme konusundaki en doğru kararı vereceği kesin...
Bu itirafı okumadan, empati yapmadan hariçten gazel çalmak kolay!

Haberin Devamı

"BABA BOŞLUĞUNU TATLISES İLE DOLDURMAK İSTEDİM"

Buyurun size başka bir ünlüden çarpıcı bir itiraf daha...
16 yaşında tanıştığı İbrahim Tatlıses'le 19'unda aşk yaşamaya başlayan ve 20'sinde evlenip, ondan bir çocuk yapan Ayşegül Yıldız'ın itirafı şu:
"Çok küçük yaşta babamı kaybettim, belki de babama bu kadar düşkün olduğum için hayatımdaki boşluğu İbrahim Bey ile doldurmak istedim. Babam hayatta olsa muhtemelen böyle bir ilişkim olmazdı."

Bu itiraflardan alınacak dersler

Bu sözler bütün çıplaklığıyla ortaya koymuyor mu Yıldız'ın kendisinden 29 yaş büyük Tatlıses'le niye ilişki yaşadığını ve evlendiğini?
Toplum bilimcilerin üstüne kitap yazacakları derin bir konudur bilhassa kız çocuklarının iç dünyasındaki baba figürü...
Her insan, her ünlünün aldığı karar ve yaptıkları hakkında yorum yapabilir, ama işin arka planındaki gerçekleri bilmeyen ve de empati yapmayanlar fena halde yanılır.

Yazarlar