Cadde Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'nde bu hafta kim elendi?

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi'nde bu hafta kim elendi?

09.11.2014 - 08:39 | Son Güncellenme:

Bu Tarz Benim'de bu hafta neler yaşandı? Bu Tarz Benim'de eleme gecesinde neler yaşandı, kim elendi? Yarışmanın tüm detayları haberimizde...

Bu Tarz Benim Eleme Gecesinde bu hafta kim elendi

Her hafta olduğu gibi bu hafta da ekranların en çok izlenen yarışması Bu Tarz Benim, iddialı kadrosu ve birbirinden sekiz yarışmacısıyla eleme gecesinde dün akşam Show TV’de izleyicilerle buluştu. Yarışmacılar bu hafta, ‘Yerli Ve Yabancı İkonlar’ konseptiyle izleyicilerin karşısına çıktı. Gecenin sonunda jüriden en düşük puanı alan kişi ile rakipleri tarafından elenmek üzere en çok adı verilen kişi, elenme stresiyle karşı karşıya kaldı. Peki bu renkli gecenin sonunda yarışmaya kim veda etti?

Haberin Devamı


Seda Sayan jüri koltuğunda..

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; Nur Yerlitaş, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu yer aldı. Ayrıca, Cumartesi akşamı yayınlanacak olan eleme gecesinde, Seda Sayan konuk jüri olarak izleyicilerin karşısına çıktı. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarıştı.

Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’nde bu hafta, Seda Sayan en güzel şarkılarıyla programa renk katarken; bir markanın Sonbahar - Kış koleksiyonundan oluşan defile izleyicileri büyüledi.

Aycan ve Nurcan Şencan kardeşlerden biri Seda Sayan, diğeri de Michael Jackson taklidi yaptı. Ayşegül Doğan, eleme gecesinde sahneye ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in kostümü ve makyajıyla çıktı. Yarışmacılardan Tuğçe Ergişi, eleme gecesinde sahneye ünlü sanatçı Yılmaz Morgül'ün kostümü ve makyajıyla çıktı.

Bu Tarz Benim eleme gecesinde jüriden en düşük oyu alan Meltem Keklik elendi.