Cadde Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elendi ? (Eleme Gecesi)

Bu Tarz Benim'de bu hafta kim elendi ? (Eleme Gecesi)

24.01.2015 - 18:41 | Son Güncellenme:

TV8 ekranının ilgiyle takip edilen yarışması Bu Tarz Benim'de eleme heyecanı yaşandı. Haftanın finalinde Bu Tarz Benim'e veda eden isim kim oldu? Bu Tarz Benim sürpriz jürisindeki ünlü isim ise Bülernt Ersoy oldu. Eleme gecesinin tüm ayrıntıları haberimizde...

Bu Tarz Benimde bu hafta kim elendi  (Eleme Gecesi)

TV8 ekranlarında yayınlanan Bu Tarz Benim 12. Bölüm Tanıtım (Eleme Gecesi) Bu Tarz Benim Eleme Gecesi’ne ayrıca İvana Sert de rock’n roll dans gösterisiyle damga vuracak. Murat Cinpir’in hazırladığı muhteşem bir koreografi ile defile yapacak olan yarışmacılara, rock’n roll dans gösterisi ile katılacak isim ise İvana Sert.

Programın bu hafta sonu yapılacak eleme gecesinde, konuk jüri üyesi, pop müziğe damgasını vuran isimlerden biri: Burak Kut. Burak Kut yarışmacıların tarzları ile ilgili yorumlar yaparken, aynı zamanda güzel şarkıları ile programa renk katacak.

13 yarışmacı eleme gecesinde elenmemek için mücadele verirken, giysileriyle sürprizler yapacaklar. Gecenin konsepti ise “yıldız olmak”. Yarışmacılar istedikleri kıyafeti giyebilecek , “gecenin yıldızı” olmak için kıyasıya mücadele edecek.

Eleme gecesinde yarışmaya ve hayallerine veda eden isimin kim olacağı ise büyük merak konusu.

Jüride Nur Yerlitaş, İvana Sert, Kemal Doğulu ve Uğurkan Erez ile Öykü Serter “Bu Tarz Benim Eleme Heyecanı”nda bu akşam saat 20.00'de TV8 ekranlarında.

Show TV'deki Bu Tarz Benim

24 Ocak eleme gecesinde Bülent Ersoy şov vardı. Ünlü sanatçı sesiyle ve yorumlarıyla Bu Tarz Benim'e damgasını vurdu.
ÇAĞLA YILDIRIM ŞOKU
Show TV'deki eleme gecesinde Çağla Yıldırım şoku yaşandı. Jürinin önüne Aygün ve Sonya çıkarken Çağla Yıldırım bir jüri üyesinden ağır yorum alınca elenmek istediğini söyledi. Bu durum Bülent Ersoy'u çileden çıkarttı.
BENİ İDAM ETSELER BİLE YÜZÜNÜ GÖRMEK İSTEMEM
Çağla Yıldırım 'ın elenmek istemesine kızan Bülent Ersoy genç kızın modellik yaptığını ve işlerinin yoğun olduğunu da öğrenince iyice kızdı. Çağla Yıldırım 'ı programı ünlü olmak için kullanmakla suçlayan Bülent Ersoy şunları söyledi;
-"Ellerim kırılsaydı da buna 5 vermeseydi. Burayı araç olarak kullandığınızı bilemedim yazık. Siz burayı kullanmak istediniz. Beni idama bile götürseler ben burada oturup da o kızın suratını görmek istemem. Çağla gitsin. "
Serdar Ortaç ile renklenen Show TV'deki yarışmada eşi 'Çağla' elensin deyince 'Sen niye onun adını verdin' diyerek şaşırttı. Bülent Ersoy o anda devreye girdi ve 'Ne malum belki sizi yarı yolda bırakıp gidecek güvenebiliyor musunuz' diyerek Serdar Ortaç'a karşı çıktı. Serdar Ortaç 'karım Çağla dedi ama ben Sonya diyorum" diyerek şaşırttı.
BU TARZ BENİM'DE KİM ELENDİ?
Bu Tarz Benim yarışmasında jürinin oylarının Serdar Ortaç dışında hepsi Çağla Yıldırım 'ın gitmesi yönünde çıktı. Bu Tarz Benim 'den elenmek isteyen Çağla ağır eleştiriler altında yarışmaya veda etti.