Cadde Buğra Bahadırlı kimdir kaç yaşında? Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı hayatı ve kariyeri...

Buğra Bahadırlı kimdir kaç yaşında? Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı hayatı ve kariyeri...

23.05.2022 - 15:00 | Son Güncellenme:

Buğra Bahadırlı yaşı ve hayatı hakkında bilgiler merak konusu oluyor. Billur Kalkavan ile 2009 yılından bu yana aşk yaşayan Buğra Bahadırlı, Sakarya Fırat adlı TV dizisinde Jandarma Er Hamza Gemalmaz karakterine hayat vermiştir. İşte Buğra Bahadırlı hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Buğra Bahadırlı kimdir kaç yaşında Billur Kalkavanın sevgilisi Buğra Bahadırlı hayatı ve kariyeri...

Buğra Bahadırlı hayatı ve kariyeri araştırma konusu olmaya devam ediyor. Billur Kalkavan ile 2009 yılından bu yana aşk yaşayan Buğra Bahadırlı'nın asıl mesleği Endüstri Mühendisliğidir. Tam ismi Berk Buğra Bahadırlıdır. Buğra Bahadırlı, TRT 1 ekranında yayımlanan Sakarya Fırat adlı dizide Jandarma Er Hamza Gemalmaz karakterine hayat vermiştir.

BUĞRA BAHADIRLI KİMDİR?

Haberin Devamı

Buğra Bahadırlı 8 Şubat 1984’te Ankara’da doğdu. 37 yaşında olan Buğra Bahadırlı’nın asıl adı Berk Buğra’dır.

Liseyi, Ankara Anadolu Lisesi'de okumuştur. Sonrasında lisans eğitimini Atılım Üniversitesi endüstri mühendisliği bölümünde tamamladı. Buğra Bahadırlı, 2009 yılından bu yana Billur Kalkavan ile birliktedir.

Buğra Bahadırlı kimdir kaç yaşında Billur Kalkavanın sevgilisi Buğra Bahadırlı hayatı ve kariyeri...

Tam ismi Berk Buğra Bahadırlı'dır. Buğra Bahadırlı, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Sakarya Fırat adlı dizide jandarma Er Hamza Gemalmaz rolünü canlandırmıştır.