Cadde Bülent Ersoy babasını toprağa verdi: Sol kolum da gitti!

Bülent Ersoy babasını toprağa verdi: Sol kolum da gitti!

07.10.2021 - 09:04 | Son Güncellenme:

Evinde geçirdiği kaza sonucu kalça kemiği kırılan ve bir süredir tedavi gören Bülent Ersoy’un babası Fikret Erkoç, önceki gün hayatını kaybetti.Geçtiğimiz yıl annesinin ölümüyle sarsılan Bülent Ersoy, dün babasını son yolculuğuna uğurladı.

Bülent Ersoy babasını toprağa verdi: Sol kolum da gitti

Eylül ayında evinde düşmesi sonucu hastaneye kaldırılan Bülent Ersoy'un babası Fikret Erkoç, dün yaşamını yitirdi. Geçtiğimiz yıl annesini kaybeden ünlü sanatçı, bu kez de babasının ölümüyle sarsıldı.

Haberin Devamı

DUYGULANDIRAN SÖZLER
Hürriyet'ten Deniz Boy'un haberine göre; menajeri Fevzi Siverek ve modacısı Pınar Kerimoğlu’nun yardımıyla yürüyen Bülent Ersoy, bir sandalyeye oturarak babasının cenazesinin başında bekledi. Ersoy "Geçen yıl annemi kaybettim, sağ kolum gitti. Şimdi de babamı kaybettim, sol kolum da gitti " dedi.

Bülent Ersoy babasını toprağa verdi: Sol kolum da gitti

MEZARINA ZEMZEM SUYU DÖKTÜ
Diva'nın babası Fikret Erkoç, Şakirin Camii'nde kılınan Cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi. 69 yaşındaki ünlü sanatçı babasının mezarına zemzem suyu döktü.

Bülent Ersoy babasını toprağa verdi: Sol kolum da gitti

GEÇTİĞİMİZ YIL DA ANNESİNİ KAYBETMİŞTİ
Öte yandan geçtiğimiz nisan ayında annesi Necla Poyraz'ı kaybeden Bülent Ersoy, Ersoy, "Annem öldü, annesiz kaldım. Bir evlat kaç yaşında olursa olsun annesinin çocuğu. Anne bambaşka bir şey. Allah hepimize ömür versin, anacıklarımıza inşallah" demişti.