Cadde Bülent Ersoy: Fahrettin Aslan ile üç yıl aşk yaşadık!

Bülent Ersoy: Fahrettin Aslan ile üç yıl aşk yaşadık!

22.12.2023 - 11:26 | Son Güncellenme:

Bülent Ersoy, Banu Alkan ve Safiye Soyman'ı bir araya getiren 'Dünya Güzellerim Masada' programı, eğlenceli anlarla gündeme geliyor. Son bölümde Bülent Ersoy, 'Gazinocular Kralı' olarak bilinen Fahrettin Aslan ile itirafıyla dikkat çekti.

Bülent Ersoy: Fahrettin Aslan ile üç yıl aşk yaşadık

Safiye Soyman ve Banu Alkan ile birlikte yıllar sonra bir araya gelen Diva Bülent Ersoy YouTube'da "Dünya Güzellerim" adlı programı sunmaya başladı.

Haberin Devamı

'FAHRETTİN ASLAN' İTİRAFI!

Bülent Ersoy, programın üçüncü bölümünde 'Gazinocular Kralı' olarak tanınan, 2005'te hayatını kaybeden Fahrettin Aslan ile itirafıyla gündeme geldi. Ersoy, daha önce yaptığı açıklamada, "Fahrettin Bey, beni iyiliğim için çok dövdü" demişti.

Bülent Ersoy: Fahrettin Aslan ile üç yıl aşk yaşadık

"CİCİ ANNEM, ASKERLİK ARKADAŞIM"

Fahrettin Aslan'ın oğlu Sacit Aslan da “Bülent Ersoy, benim cici annem. Ama aynı zamanda askerlik arkadaşım. İkimiz de bahriyeliydik. Bülent amiral botlarında, ben de hücum botlarında görevliydim. Haliç’teki Taşkızak Tersanesi’nde karşılaşırdık. Yıllar sonra ‘Bülent Bey’ dediğim için beni mahkemeye verdi. Ama hakime, “Hanımefendi askerlik arkadaşım olur” deyince dava düştü. Şimdi Bülent ile iki günde bir görüşüyoruz” açıklamasını yapmıştı.

Bülent Ersoy: Fahrettin Aslan ile üç yıl aşk yaşadık

Haberin Devamı

AŞK YAŞADIKLARINI SÖYLEDİ

İzleyiciden büyük ilgi gören programda Bülent Ersoy, Fahrettin Aslan ile aşk yaşadığından bahsetti. Ünlü sanatçı Ersoy, ilişkilerinin üç yıl sürdüğünü itiraf etti. Safiye Soyman da bu itiraf sonrası, "Bunu bilmiyordum" yanıtı verdi.

Bülent Ersoy: Fahrettin Aslan ile üç yıl aşk yaşadık