Cadde Bülent Serttaş, Didem Kınalı dans ederken yine kafasını çevirecek mi?

Bülent Serttaş, Didem Kınalı dans ederken yine kafasını çevirecek mi?

12.03.2022 - 16:00 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Bülent Serttaş'ın, Ocak 2021'de konuk olduğu 'İbo Show'da, dans eden oryantal Didem Kınalı'ya bakmamak için verdiği büyük çaba çok konuşulmuştu. Sosyal medya kullanıcıların tweet yağmuruna tuttuğu Serttaş ve Kınalı, 14 ay aradan sonra tekrar İbrahim Tatlıses'in programında karşı karşıya geliyor.

Bülent Serttaş, Didem Kınalı dans ederken yine kafasını çevirecek mi

Geçtiğimiz yıl 'İbo Show'a programına katılan Bülent Serttaş'ın, dans eden oryantal Didem'e bakmamak için verdiği uğraş dikkat çekmiş, sürekli başka yöne baktığı anlar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Kimi, durumu Serttaş'ın eşi Selvi Hanım'a gösterdiği sadakat duygusuyla özetlemeye çalışmıştı. Kimi de "Eşinden korktuğu için böyle davrandı" yorumunda bulunmuştu.

Haberin Devamı

'POLİSE İHBAR ETTİ' İDDİASI!
İkilinin arasının açık olduğunu gösteren bir diğer iddia ise şöyleydi:
"Bülent Serttaş ve Didem Kınalı, 2020 yazında Florya'da bir düğünde sahne aldı. Düğüne geç gelen Didem, organizatör tarafından sahneden erkenden indirildi. Ünlü oryantal, sinirle mekandan ayrıldıktan sonra polisi arayıp, ihbarda bulundu. Düğün yerine gelen polis, koronavirüs pandemisi kurallarına uygun olmayan eğlence düzenlendiğini tespit ederek, herkese ceza uyguladı. O sırada sahnede olan Bülent Serttaş, bu harekete sinirlendi ve o gün Didem'le arasına mesafe koydu."

Bülent Serttaş, Didem Kınalı dans ederken yine kafasını çevirecek mi

"BÜYÜK SAYGISIZLIK"
Didem Kınalı, '2. Sayfa'ya yaptığı açıklamada, "Çekimlerde işimi yaparken durumu fark etmedim. Gündeme gelince hareketlerini gördüm. Olayın iç yüzü şu: Bir süre önce birlikte sahne aldığımız bir gecede bana saygısızlık yapmıştı. Bundan dolayı olduğunu düşünüyorum. Mesleğimi ülkemde ve dünyada en iyi şekilde icra eden bir dansçıyım. Bilinçli şekilde yaptığı çok açık ve net. Büyük bir saygısızlık. Yakıştıramadım" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

YENİDEN KAFASINI ÇEVİRECEK Mİ?
O dönem birçok ünlü ismin de yorumda bulunduğu olayın üzerinden 14 ay geçtikten sonra ilginç bir gelişme yaşandı. 'İbo Show'un 13 Mart Pazar akşamı Star TV'de yayınlanacak yeni bölümünün tanıtımı yayınlandı. Şarkıcılar Seren Serengil, Yeşim Salkım, Bülent Serttaş ve Altay'ın katılacağı programda, oryantal Didem Kınalı da olacak.

Tatlıses'in konuklarının belli olmasıyla birlikte uzun süre tartışılan görüntüler yeniden gündeme geldi. Sahneye çıkan Didem'in dansını izlemediği için sosyal medyada sert eleştiriler alan Serttaş, bu tavrının nedeniyle ilgili sessiz kalmayı tercih etmişti. İkilinin, çok konuşulan bu olay hakkında açıklama yapıp yapmayacağı şimdiden merak konusu oldu.

"HAYRANLIKLA İZLEDİM"
Bülent Serttaş gibi Ali Sunal'ın da aynı şekilde Didem Kınalı dans ederken gözlerini ünlü oryantalden kaçırdığı öne sürülmüştü. Instagram'ın hikaye bölümünden paylaşım yapan oyuncu ise "Ya alemsiniz çok gülüyorum. Şaka bir yana tabii ki hayranlıkla izledim. Didem Kınalı'nın harika performansını bakmadığım tek anı yakalamış cano" mesajını yazmıştı.

Bülent Serttaş, Didem Kınalı dans ederken yine kafasını çevirecek mi

Haberin Devamı