Cadde Burak Deniz'den Hande Erçel eleştirilerine yanıt!

Burak Deniz'den Hande Erçel eleştirilerine yanıt!

10.11.2023 - 09:09 | Son Güncellenme:

'Bambaşka Biri' dizisinde Burak Deniz'le başrolü paylaşan Hande Erçel, oyunculuğuyla sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından eleştiri oklarının hedefi oluyor. Bir davette görüntülenen Burak Deniz, dizideki partnerinin performansı hakkında konuştu.

Burak Denizden Hande Erçel eleştirilerine yanıt

Bir süredir iş insanı Hakan Sabancı ile mutlu bir beraberlik sürdüren Hande Erçel sık sık gündem oluyor. Bambaşka Biri dizisinde rol alan Erçel güzelliği ve oyunculuğuyla ilgi odağı olan isimlerden biri.

Haberin Devamı

Oryantal Didem Kınalı, geçtiğimiz haftalarda Hande Erçel'i hedef almıştı. Kınalı, "Önce bir altını çizmek istiyorum. Hande Erçel'in takipçileri çok fazla, bir de popüler. Niye popüler onu da anlamış değilim. Sebebini de bilmiyorum. Oyunculuk sıfır, yok yani. Affına sığınıyorum güzel kız. O kadar" ifadelerini kullanmıştı.

Burak Denizden Hande Erçel eleştirilerine yanıt

PERFORMANSI HAKKINDA KONUŞTU

Hande Erçel ile birlikte aynı dizide rol alan Burak Deniz, bir giyim markasının reklam yüzü oldu. Markanın davetine katılan Deniz, dizideki partneri Hande Erçel’in performansı hakkında konuştu.

Burak Denizden Hande Erçel eleştirilerine yanıt

"GÖREBİLECEĞİM BİR ŞEY DEĞİL"

Burak Deniz, oyunculuğuyla eleştiri oklarını üzerine çeken Erçel ile ilgili, "Ben de eleştiriliyorum. Başka arkadaşlarım da eleştiriliyor. Hande de eleştiriliyor. Bu olacaktır. Dışarıdan bakınca zaten Hande ile 6/24 beraberiz. Sürekli yan yana olduğumuz için eleştirebileceğim bir şey olmuyor. Yani görebileceğim bir şey değil" dedi.

Burak Denizden Hande Erçel eleştirilerine yanıt

Haberin Devamı

"BESTEMSU İLE VAKİT GEÇİRDİK"

Bestemsu Özdemir ile birlikte olduğu konuşulan Deniz, hayatında kimsenin olmadığını söyledi. Özdemir ile bir davette samimi görüntüleri ortaya çıkan Deniz, "Gerçekten hayatımda majör bir değişiklik olursa ilk sizin haberiniz olur. Birçok arkadaşımla birçok davetlerde zaman geçiyoruz. Bestemsu ile de zaman geçirdik" şeklinde konuştu. 

Burak Denizden Hande Erçel eleştirilerine yanıt