Cadde Burak Sergen'den üç ay önce boşanmıştı! Nihan Ünsal nişanlandı

Burak Sergen'den üç ay önce boşanmıştı! Nihan Ünsal nişanlandı

09.04.2024 - 08:20 | Son Güncellenme:

Oyuncu Burak Sergen ile olaylı boşanma davası geçtiğimiz ocak ayında sonuçlanan Nihan Ünsal, yapımcı Ali Balkan Avcı ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Nihan Ünsal, nişanlısı ile çekilen pozunu sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi.

Burak Sergenden üç ay önce boşanmıştı Nihan Ünsal nişanlandı

Burak Sergen, Mart 2021'de koronavirüse yakalanmış ve uzun süre hastanede tedavi görmüştü. Oyuncu, zor günleri atlattıktan sonra aynı yılın haziran ayında Nihan Ünsal ile evlenmişti.

Haberin Devamı

Ünlü isim, üç ay sonra aldatıldığını iddia ederek boşanma davası açmıştı. Kısa süre içerisinde Ünsal'ın, İzmirli iş adamı Özer Kocer ile fotoğrafları basına yansımıştı.

Burak Sergenden üç ay önce boşanmıştı Nihan Ünsal nişanlandı

"ŞAŞKINLIK ŞOK ETKİSİ YARATMIŞTIR"

Yaşananların ardından Burak Sergen, avukatı aracılığıyla yazılı bir açıklama yapmıştı:

Müvekkilimin üç yıllık nişanlılık süresinden sonra 03.06.2021 tarihinde derin bir sevgi ve güven hissiyle evlendiği Nihan Ünsal Sergen ile ilgili 05.10.2021 tarihinde yazılı, görsel ve sosyal medyada çıkan haberler ve görsel medyada yayınlanan fotoğraflar, müvekkilim ve yakın çevresinde şaşkınlık ve şok etkisi yaratmıştır. Ağır derecede covid geçirerek uzun bir tedavi sürecinden çıkan ve derhal rol aldığı dizinin çekimlerine, işine dönen müvekkilim henüz rahatsızlığının verdiği etkiyi bile atamamışken, çok güvendiği ve aşkla bağlı olduğu eşi Nihan Ünsal Sergen'in yazılı ve görsel basına yansıyan ihanet görüntüleri ile sarsılmış, derin bir hayal kırıklığı ve üzüntüye gömülmüştür. Elbette müvekkilim bu ihanet karşısında gereğini yaparak boşanma davası başta olmak üzere ilgili tüm hukuki süreci bugünden itibaren başlatmıştır.

Burak Sergenden üç ay önce boşanmıştı Nihan Ünsal nişanlandı

BOŞANDILAR!

İstanbul Adliyesi 10. Aile Mahkemesi'nde görülen çekişmeli boşanma davası geçtiğimiz ocak ayında sonuçlanmıştı. Burak Sergen'in avukatı, "Müvekkilim Burak Sergen ile eski eşi Nihan Ünsal arasında süre gelen boşanma davası tarafların boşanması kararı ile sonuçlanmıştır" açıklamasını yapmıştı.

Burak Sergenden üç ay önce boşanmıştı Nihan Ünsal nişanlandı

YAPIMCI AŞKI İLE NİŞANLANDI

2. Sayfa'nın haberine göre; üç ay önce boşanan Nihan Ünsal, yapımcı Ali Balkan Avcı ile nişanlanıp evlilik yolunda ilk adımı attı.

Burak Sergenden üç ay önce boşanmıştı Nihan Ünsal nişanlandı