Cadde Burak Sergen'e nafaka ve 'ihanet' sorusu!

Burak Sergen'e nafaka ve 'ihanet' sorusu!

22.11.2023 - 07:30 | Son Güncellenme:

Ünlü oyuncu Burak Sergen meslektaşı Işıl Sergen ile 2018'de tek celsede boşanmıştı. Ancak eski karı koca arasında nafaka krizi devam etmişti. Sergen, daha sonra Nihan Ünsal ile dünyaevine girmiş ancak kısa süre sonra aldatıldığını iddia ederek boşanma davası açmıştı. önceki gece 'Profesyonel' adlı oyunun prömiyerinde görüntülenen oyuncu, özel hayatıyla ilgili sorulardan kaçamadı.

Burak Sergene nafaka ve ihanet sorusu

Işıl Sergen, 19 yıl evli kaldığı Burak Sergen ile 2018'de ayrılmış, boşandıktan sonra eski eşinin soyadını kullanmaya devam etmişti. Çocukları Cansın Sergen’in velayetini anneye veren mahkeme, Burak Sergen’in 20 bin TL nafaka ödemesine hükmetmişti. Oyuncunun oğlu için ödediği nafaka geçtiğimiz yıl 41 bin 209 TL'ye çıktı. Burak Sergen ise söz konusu miktarın azaltılarak, 10 bin TL'ye düşürülmesini talep etmişti.

Haberin Devamı

Burak Sergen'in nafaka azaltılması talebi üzerine eski eşler sosyal medyada birbirine girmişti. Işıl Sergen, Instagram hesabından yaptığı paylaşım ile Burak Sergen'in dava açmasına sert sözlerle tepki göstermişti.

Burak Sergene nafaka ve ihanet sorusu

ALDATILDIĞINI ÖNE SÜRDÜ

Oyuncu, ilk evliliğinin bitmesinin ardından Nihan Ünsal ile Şubat 2019'da nişanlanmış ve aynı yılın Haziran ayında dünya evine girmişti. Ancak çiftin mutluluğu uzun sürmemiş, evliliklerinden üç ay sonra Burak Sergen, aldatıldığını iddia ederek boşanma davası açmıştı.

Aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan Burak Sergen, önceki gece 'Profesyonel' adlı oyunun prömiyerinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Burak Sergene nafaka ve ihanet sorusu

"YASAL SÜREÇ DEVAM EDİYOR"

Sergen "Çok önemli bir oyun benim için, çok güzel oldu. Yalçın kardeşimle bir oyunda birlikte olmak istiyorduk. Bugüne nasip oldu. Heyecanlıyız" diye konuştu.

Haberin Devamı

Burak Sergene nafaka ve ihanet sorusu

Işıl Sergen ile yaşadıkları nafaka krizi ve Nihan Ünsal ile boşanma davaları sorulan ünlü isim, "O konulara girmiyorum, yasal süreç devam ediyor, süreç bittikten sonra açıklama yapacağım" demekle yetindi.

Yazarlar