Cadde Burçin Terzioğlu'ndan 'evlilik' sorusuna yanıt!

Burçin Terzioğlu'ndan 'evlilik' sorusuna yanıt!

18.06.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

'Poyraz Karayel' dizisiyle ciddi bir hayran kitlesi edinen Burçin Terzioğlu, Kelebek'in "Yaza Merhaba Partisi'ne" katılanlar arasındaydı. Geçtiğimiz haftalarda oyuncu arkadaşı Demet Evgar'ın düğün törenine sevgilisi Umut Duygu ile katılan ve elindeki tektaşı dikkat çeken ünlü isim, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Burçin Terzioğlundan evlilik sorusuna yanıt

Son olarak Salih Bademci ile 'Yalancı' dizisinde boy gösteren Burçin Terzioğlu, üç-dört yıl önce İlker Kaleli ile olan ilişkisini noktalamıştı. Ayrılmalarına rağmen sosyal medya üzerinden birbirlerini takip eden ikiliden güzel oyuncu, eski aşkı ile ilgili sorulara; “İlişkimiz bitti ama düşman değiliz. Dost olarak kaldık. Çok konuşmaya gerek yok" demişti.

Haberin Devamı

İKİ YILLIK MUTLU BİRLİKTELİK

Birkaç ay önce İlker Kaleli ile birbirlerini takibi bırakan Burçin Terzioğlu, spor hocası Umut Duygu ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkileri 2020 yazında gittikleri Filipinler tatilinde paylaştıkları fotoğraflarla ortaya çıkan 42 yaşındaki Terzioğlu ile 38 yaşındaki Duygu'nun mutlu birliktelikleri devam ediyor.

Burçin Terzioğlundan evlilik sorusuna yanıt

TEKTAŞ YÜZÜĞÜ DİKKAT ÇEKTİ

Geçtiğimiz haftalarda oyuncu Demet Evgar'ın Emirgan'daki evinde yaptığı düğün törenine birlikte katılan ünlü çiftten Terzioğlu'nun elindeki tektaş yüzük dikkat çekmişti. Ünlü oyuncu, “Evlilik teklifi mi aldınız?” sorusuna, “Teşekkür ederim” cevabıyla, gülümsemişti. Burçin Terzioğlu’nda tektaşın yanı sıra alyans da olması akıllara, “Evlendiler mi?” sorusunu getirmişti.

Haberin Devamı

 

Önceki akşam da Hürriyet Kelebek Yaz Partisi'ne katılan Burçin Terzioğlu, "Kelebek benim hep hayatımda olan bir gazete, bu mükemmel geceye davet edildiğim için çok mutluyum" diyerek duygularını dile getirdi.

Burçin Terzioğlundan evlilik sorusuna yanıt

"HALİMİZDEN MEMNUNUZ"

Uzun süredir beraber olduğu spor eğitmeni sevgilisi Umut Duygu ile evlilik hazırlıkları yaptıkları konuşulan Burçin Terzioğlu, ayaküstü muhabirlerle sohbet etti. Ünlü isim, geçtiğimiz haftalarda gündem olan tektaş yüzüğü hakkında konuştu.

Basın mensuplarının "Evlenme teklifi aldınız mı?" sorusuna yanıt veren güzel oyuncu, "Evet, bir yüzük ve teklif aldım. Ancak şu an biz halimizden memnunuz henüz tarih belirsiz" ifadelerini kullandı.

Burçin Terzioğlundan evlilik sorusuna yanıt