Cadde Burcu Biricik: Biraz durmak ve dinlenmek istiyorum!

Burcu Biricik: Biraz durmak ve dinlenmek istiyorum!

06.01.2024 - 08:35 | Son Güncellenme:

Nişantaşı'nda görüntülenen Burcu Biricik, muhabirlerle ayaküstü sohbet etti.'Camdaki Kız' dizisinde oynadığı 'Nalan' karakteri ile adından sıkça söz ettiren Burcu Biricik, muhabirlerin yeni projelerle ilgili sorusuna yanıt verdi.

Burcu Biricik: Biraz durmak ve dinlenmek istiyorum

Kanal D'de üç sezon ekrana gelen ve reyting rekorları kıran Camdaki Kız'da başrolde yer alan Biricik, geçtiğimiz günlerde galada görüntülenmişti.

Haberin Devamı

"HAYATIMI YAVAŞLATTIĞIM DÖNEMDEYİM"

Biricik, "Hayatımı yavaşlattığım dönemdeyim. Dinleniyorum ve senaryo okuyorum. Arkadaşlarımı ziyaret ediyorum, bu şekilde oyunlarına gidiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Burcu Biricik: Biraz durmak ve dinlenmek istiyorum

"ÇOK SEVERİM BİRKAN'I"

Burcu Biricik, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Caddede yürüdüğü esnada kendisi gibi oyuncu olan Birkan Sokullu ile karşılaşan Biricik, 'Birkan!' diye seslenerek arkadaşına sarıldı. Uzun süre sohbet eden ikili, hasret giderdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan oyuncu, "Çok severim Birkan'ı çok iyi bir insan ve çok da başarılı. Biraz acelem var kusura bakmayın, işim var onu halledeceğim" dedi.

Burcu Biricik: Biraz durmak ve dinlenmek istiyorum

"KENDİME ZAMAN AYIRIYORUM"

Kanal D ekranlarında reyting rekorları kıran 'Camdaki Kız' dizisinde oynadığı 'Nalan' karakteri ile adından sıkça söz ettiren Burcu Biricik, muhabirlerin yeni projelerle ilgili sorusuna, "Koştur koştur illaki bir işte oynama derdinde değilim. Biraz durmak ve dinlenmek istiyorum. Kendime zaman ayırıyorum. Arkadaşlarımla ve sevdiklerimle vakit geçiriyorum. Yabancı dil dersi (İngilizce) almaya başladım" diyerek cevap verdi.

Burcu Biricik: Biraz durmak ve dinlenmek istiyorum

Haberin Devamı

"ÖYLE BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL"

Muhabirlerin "Sektöre küskünlük var mı?' sorusuna ünlü oyuncu, "Yok canım, öyle bir durum söz konusu değil, 'Daha iyisi ile nasıl döneriz" çabasındayım, onun için de biraz dinlenmek ve kendimi dinlemem lazım" diyerek cevap verdi.