Cadde Burcu Esmersoy: Metrobüse hiç binmedim!

Burcu Esmersoy: Metrobüse hiç binmedim!

25.05.2023 - 07:05 | Son Güncellenme:

Nazım Akmandil ile eylül ayında nikâh masına oturmaya hazırlanan Burcu Esmersoy, önceki gün 'Bir Yaz Gecesi Rüyası' adlı davet kapsamında düzenlenen defileyi izledi. Fıstık yeşili elbisesiyle göz kamaştıran ünlü sunucu, "Çekimden koştura koştura buraya geldim" derken, metro ve metrobüs itirafıyla dikkat çekti.

Burcu Esmersoy: Metrobüse hiç binmedim

Zehra Işık ve Mert Aslan ev sahipliğinde Four Seasons Hotel Bosphorus bahçesinde gerçekleşen defileye; Burcu Esmersoy, Feryal Gülman, Şebnem Çapa, Pınar Altuğ Atacan, Özge Ulusoy, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Arzu Kunt, Evren Kayar, Güneş Mutlu, Aslı Gümüşel, İlkem Öztürk ve Deren Talu gibi ünlü isimle katıldı.

Haberin Devamı

"DÖRT KARAVAN GEZİYORUZ"

Pınar Altuğ, defile sonrası muhabirlerin sorularını yanıtladı. Her yaz tekne tatili yapan oyuncu, bu yaz tercihini karavandan yana kullanacağını söyledi: İki senedir karavanımız var. Bu sene teknemiz yok. Sürekli dört karavan geziyoruz. Çok da büyümeyelim sonra hiçbir yere sığmıyoruz.

Burcu Esmersoy: Metrobüse hiç binmedim


MAVİ RENK TAKINTISI!

Yazın vazgeçilmez renkleri arasında beyaz, turuncu ve kırmızı olduğunu söyleyen Pınar Altuğ, mavi rengi hiç sevmediğini açıkladı. Bu durumu Saint Benoit mezunu olmasına bağlayan ünlü isim, “Bizim formamız petrol mavisidir ve içi de açık mavi gömlektir. Galiba senelerce giymekten böyle oldu. Kızım da öyle bir karara vardı. Gece mavisi olabilir ama mümkünse turkuaz, bebek mavisi yanıma yaklaşmasın” dedi.

Burcu Esmersoy: Metrobüse hiç binmedim

Haberin Devamı

"METROBÜS HEP KARŞIYA GEÇİYORMUŞ GİBİ GELİYOR"

Defileye katılanlar arasında yer alan Burcu Esmersoy, fıstık yeşili elbisesiyle dikkatleri üzerine çekti. 

Burcu Esmersoy: Metrobüse hiç binmedim

İş yoğunluğunun devam ettiğini belirten 46 yaşındaki sunucu, “Bir çekimden koştura koştura buraya geldim. Görüşmelere geç kaldığım zaman toplu taşımayı kullanıyorum. Metroya bindiğim oluyor. Görenler gülümseyip, fotoğraf çektiriyor. Metrobüse hiç binmedim. Sanki metrobüs hep karşıya geçiyormuş gibi geliyor bana” şeklinde konuştu.

Burcu Esmersoy: Metrobüse hiç binmedim

MEHMET HANİF İLE İLİŞKİSİNİ İLAN ETTİ

Adil Işık Mert Aslan defilesine katılan Sitare Kalyoncuoğlu, geçtiğimiz aylarda eşi Burcu Hanif'i elim bir hastalık sonucunda kaybeden Mehmet Hanif ile aşk yaşadığı yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı.

Burcu Esmersoy: Metrobüse hiç binmedim

Evet, doğru. Bunun hemen ortaya çıkmasını istemezdim. Daha çok yeni, birbirimize şans veriyoruz. Mehmet benim 20 yıllık dostum, çok eskilere dayanan bir arkadaşlığımız vardı. Çok zor günler geçirdi. Geçen aylarda Göcek'te tekne tatili yaptığım bir zamanda arkadaş ortamında karşılaştık ve orada bir yakınlaşma oldu. Arkadaşlığımız duygusal bir boyut aldı. Şu an çok yeni bir ilişki o yüzden çok fazla konuşmak istemiyorum.