Cadde Burcu Özberk'in Bodrum tatili! Fit hali dikkat çekti

Burcu Özberk'in Bodrum tatili! Fit hali dikkat çekti

17.06.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Başrolünde oynadığı 'Aşk Mantık İntikam' dizisi geçtiğimiz aylarda final yapan Burcu Özberk, dizisi biter bitmez soluğu Bali'de almıştı. Yorgunluğunu atan ve Türkiye'ye geri dönen güzel oyuncu, şimdi de Bodrum'da güzel havanın tadını çıkarıyor. Önceki gün Gölköy'de yeğeni Can ve köpeği Çangu ile denize girerken görüntülenen Özberk, düzgün fiziği ile herkesi kendine hayran bıraktı.

Burcu Özberkin Bodrum tatili Fit hali dikkat çekti

Daha önce 'Güneşin Kızları', 'Afili Aşk', 'Aslan Ailem' gibi dizilerde rol alan Burcu Özberk, son olarak 'Aşk Mantık İntikam' adlı yapımda rol almıştı. Dizideki partneri İlhan Şen ile aşk yaşadığı haberleriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu, konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı:

Haberin Devamı

Sevdiklerimiz bizim eski fotoğraflarımızı photoshop yapmış, sonra da onu gerçek zannedilmiş. O yüzden haber olmuş. Ama hayatımda birisi olursa, bir ilişki yaşarsam gizlenerek yaşamam.

Burcu Özberkin Bodrum tatili Fit hali dikkat çekti

Özel hayatıyla olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren güzel oyuncu, rol aldığı dizi biter bitmez Bali'ye gitmişti. Tatildeki keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen oyuncu, tatil dönüşü Etiler'de görüntülenmişti.

"KENDİME ZAMAN AYIRMAK İSTİYORUM"

Yeni bir projeye dahil olup olmayacağı da sorulan Özberk, "Çalışmak istemiyorum ya" diye cevap vermişti. Oyuncu, bunun üzerine gazetecilerin, "Yorulduğunuz için mi?" diye sormasıyla, "Yok, biraz kendime zaman ayırmak istiyorum" açıklamasını yapmıştı.

Tüm bunların ardından Bodrum'a giden Burcu Özberk, önceki gün Bodrum Gölköy'de objektiflere yansıdı. 32 yaşındaki güzel oyuncu, yeğeni Can ve köpeği Çangu ile suya girdi. Çangu'yu yüzerken telefonu ile fotoğrafladı ve Can'a su atıp yeğeni ile şakalaştı.

Burcu Özberkin Bodrum tatili Fit hali dikkat çekti

Haberin Devamı

KÖPEĞİNİ BİR AN OLSUN BIRAKMADI

Kısa bir deniz sefasının ardından iskeleye çıkan Özberk, düzgün fiziği ile herkesi kendine hayran bıraktı. Güzel oyuncu, üç ay önce barınaktan sahiplendiği köpeği Çangu'yu bir an olsun yanından ayırmadı. 

Burcu Özberk, öğle yemeği için konakladığı otele geri döndü ve bir süre dinlendi. Ünlü isim, bir süre sonra pembe bikinisi ile tekrar iskeleye geri döndü. Çangu'yu görevliye teslim eden Özberk, yeğeni Can ile el ele tutuşup iskeleden suya atladı.

Burcu Özberkin Bodrum tatili Fit hali dikkat çekti

HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Ünlü isim, suya atlarken adeta havada asılı kaldı. Özberk, bir süre yüzdükten sonra Çangu'yu tekrar yanına alıp suda vakit geçirdi. Güzel oyuncu, yanına voleybol topu ile gelen bir çocuğun topunu alıp hünerlerini sergilemeyi de ihmal etmedi.