Cadde Buse Arslan'dan 'Kuruluş Osman' açıklaması

Buse Arslan'dan 'Kuruluş Osman' açıklaması

07.12.2020 - 14:29 | Son Güncellenme:

Atv'de ekranlara gelen 'Kuruluş Osman' da rol alan Buse Arslan, canlandırdığı 'Aygül' karakteri ve diziyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Buse Arslandan Kuruluş Osman açıklaması

'Kuruluş Osman' kadrosuna katıldığı dönemde diğer oyuncularla birlikte yoğun eğitimler aldığını söyleyen Buse Arslan, "Asker arkadaşı gibi olduk. Kardeş ilişkisi gibi bir şey oldu. Bu eğitimler sayesinde her çekimden önce tüm oyuncular sahneyi yaşıyor oluyordu” dedi.

Haberin Devamı

'Kuruluş Osman setini “Büyülü bir ortam” olarak tanımayan Arslan, "Obadan ve platodan çıkıyorum, trafik ve bambaşka bir hayat. İçeri giriyorum, zaman duruyor” şeklinde konuştu.

Canlandırdığı Aygül Hatun karakteriyle ilgili de konuşan Arslan, "Son derece zeki, kararlı ve kalbiyle hareket eden bir kadın. Kalbi obası ve Osman için atıyor. Osman Bey’le çocukluktan bu yana birlikte büyümüşler. Aygül’ün gözünde Osman çok güvenli bir yer” ifadelerini kullandı.

İkinci sezonda en etkilendiği sahnenin, Osman Bey’in Aygül’ün oğluna sahip çıkıp ismini koyduğu sahne olduğunu belirten Buse Arslan, “O sahnede Osman Bey’in bebeği kabullenmesi ve sahip çıkmasını beklemiyordu Aygül. Kendisi de hiç kabul etmediği bebeğini Osman’ın tavrıyla kabul etmeye başladı. Çok etkilendim o sahneden” dedi.