Cadde Buse Varol'dan mutlu aile pozu

Buse Varol'dan mutlu aile pozu

28.07.2022 - 12:09 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz günlerde şarkıcı eşi Alişan ve çocukları ile birlikte Bodrum'a tatile giden Buse Varol; deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmaya devam ediyor. Keyifli anlarını da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen güzel oyuncu, son olarak ailesiyle çekilen karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.

Buse Varoldan mutlu aile pozu

Alişan'ın kardeşi ve menajeri olan Selçuk Tektaş, 21 Temmuz 2021 tarihinde koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti. Kardeşinin ölümünden sonra zor günler geçiren ve kendini ailesine adayan Alişan, Selçuk'a olan özlemini; "Bir yıl geçti sensiz Selçuk. Tam bir yıl bir aydır sesini duyamıyorum ve bir daha asla duyamayacağım. Sadece bir kere geldin rüyama ve kısacık konuştun gittin. Ben hiç böyle bir dünya hayal etmemiştim. Sensiz hiçbir hayalim yoktu. Kaderimizin, alın yazımızın böyle olacağı ve seni çok erken kaybedeceğim aklımım ucundan geçmezdi. Yapacağımız daha o kadar çok şey vardı ki, her şey yarım kaldı. Senin emanetlerine bir gün dahi 'öf' dersem Allah o anda canımı alsın. Bilmiyorum şu anda neredesin, bizi görüyor musun, izliyor musun? Ama bizim sensiz tek bir saatimiz geçmiyor. Her gittiğim yerde senden bahsedilince gururlandırmaya devam ediyorsun beni" sözleriyle dile getirmişti.

Haberin Devamı

GÖZYAŞLARINA BOĞULDULAR

Geçtiğimiz hafta Feriköy Mezarlığı'ndaki düzenlenen törene; Alişan, ünlü şarkıcının babası Mehmet, annesi Suzan, yengesi Merve ile yakınları katılmıştı.. Selçuk Tektaş, kabri başında din görevlisinin okuduğu dualarla anılmıştı.

Buse Varoldan mutlu aile pozu

Alişan, annesi Suzan Tektaş ve yengesi Merve Tektaş, 41 yaşında vefat eden Selçuk Tektaş'ın mezarı başında zaman zaman gözyaşlarına hakim olamamıştı.

Kardeşinin vefatının ardından kendini yeğenlerine adayan Alişan, tören sonrası mezarlığa gelerek kendilerini kardeşinin ölüm yıl dönümünde yalnız bırakmayan yakınlarının taziyelerini kabul etmişti.

"CEVABIM BU OLSUN"

Bir dönem Alişan ile boşanacakları ve ünlü şarkıcının ailesiyle gerilim yaşadığı konuşulan Buse Varol ise, anma törenine katılmadığına dair haberler sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunmuştu. Bir takipçisinin konuyla alakalı sorusunu yanıtlayan oyuncu, Selçuk Tektaş'ın mezarının fotoğrafını paylaşarak, "Cevabım bu fotoğraf olsun" diye yazmıştı.

Buse Varoldan mutlu aile pozu

Haberin Devamı

BODRUM'A GİTTİLER

Tüm bunların ardından 46 yaşındaki ünlü şarkıcı Alişan, 32 yaşındaki oyuncu eşi Buse Varol ve oğulları Burak ile birlikte geçtiğimiz gün Bodrum Gölköy'de objektiflere takılmıştı. Eşi ile sahilde el ele dolaşan Alişan'ın keyfi ise hayli yerindeydi.

Oğlu Burak'ın mısır ısrarını geri çevirmeyen çift, sonrasında kendilerine ve oğullarına mısır almıştı. Sahilde kum ile oynayan Burak'a Anne Buse Varol eşlik etmeyi ihmal etmemişti.

AİLESİYLE POZ VERDİ

Şimdilerde tatillerine devam eden Alişan-Buse Varol çiftinden yeni bir fotoğraf geldi. Buse Varol, eşi ve çocukları Burak ile Eliz ile çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu. Aynı pozu Alişan da sosyal medya hesabından paylaştı.

Buse Varoldan mutlu aile pozu

"SEVGİ HEP DAİM"

Öte yandan önceki gün sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Alişan, eşi Buse Varol ile çekilen bir karesini yayınlamıştı. Ünlü isim paylaşımına, "Uzun zaman olmuştu birlikte fotoğraf koymayalı… Sağlık olsun da sevgi hep daim" notunu düşmüştü.

İkilin fotoğrafına kısa sürede binlerce beğeni ve 'Maşallah' yorumları gelmişti.