Cadde 'Büşra'nın kalbine aşık oldum'

'Büşra'nın kalbine aşık oldum'

17.04.2017 - 09:51 | Son Güncellenme:

Emre Saygı’nın Youtube’den canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be’nin konuğu şarkıcı, söz yazarı ve müzisyen Ersay Üner oldu.

Büşranın kalbine aşık oldum

"Büşra’yı Ziyarette Yazdım"

Haberin Devamı

‘Tatlım Tatlım’ filmi için yazıdğı şarkının sevgilisi Büşra Pekin’i sette ziyarete gittiğinde ortaya çıktığını anlatan Ersay Üner, "Büşra vasıtasıyla filmin platosuna gittim. Bir kaç günlüğüne diye yola çıktım ama uzun süre orada kaldım. O enerjiyle bir şeyler olacağını düşündüm. Yılmaz Erdoğan’da olabilir mi derken ortaya bu şarkı çıktı" dedi.

"Kaybetmekten Korktuklarımı Geride Bıraktım"

Ailesi haricinde hayattaki kaybetmekten korktuğu şeyleri geride bıraktığını söyleyen Ersay Üner, "Ailem ve sevdiklerimden başka hayatta kaybetmekten korktuğum şeylerin hepsi geride kaldı. Ben hayatta sevdiklerimi kenara koyup diğerleri kaybetmekten korkmamaya karar verdim" dedi.

"Elektrik Süpürgelerini Çok Seviyorum"

Haberin Devamı

Stüdyosunu temizlemeyi ve yeni bir elektrik süpürgesi çıktığında hemen aldığını söyleyen Ersay Üner, "Elektrik süpürgesini çok seviyorum. Keyfim o benim ve yeni bir modeli çıktığında hemen alıyorum. Sabah kalkınca stüdyomu kendim temizliyorum. Stüdyoya yeni bir süpürge geldiğinde, Büşra 'bu kadar sevindiğine inanamıyorum' diyor" ifadelerini kullandı.

"Büşra’yla Sürekli Gülüyoruz"

Sevgilisi Büşra Pekin ile sürekli güldüklerini söyleyen Ersay Üner, "Büşra’da ben de sürekli gülüyoruz. Zaten fotoğraflarda özellikle gülelim diye bir derdimiz yok. Büşra yemek yapmayı çok seviyor ama vakti olmadığından yapamıyor. Ben de ona börek ve sarma yapıyorum. Yemek yapmayı çok seviyorum" şeklinde konuştu.

"Maneviyat Çok Önemli"

Sosyal medya kullanıcılarının ‘Büşra deyince aklınıza ilk ne geliyor? sorusuna Ersay Üner, "Birçok şey geliyor. Ama benim için maneviyat çok önemli. Büşra’nın kalbine aşık oldum” dedi.

"Sürekli Ankara’ya Kaçardım"

Küçükken sürekli Ankara’ya amcasının yanına kaçtığını söyleyen Ersay Üner “ Küçükken 5 yıl boyunca sürekli hafta sonları babamların yanından Seydişehir’den Ankara’ya kaçan birisiydim. Amcamda oradan beni eve gönderiyordu tekrardan” dedi.

"Gece Yarısı İstanbul’a Geldim"

Hayatında ki dönüm noktasının bir gece yarısı İstanbul’a taşınmak olduğunu söyleyen Ersay Üner “ Hayatımda dönüm noktası Seydişehir’den gece yarısı aileme ben gidiyorum deyip İstanbul’a taşınmamdır” dedi.