Cadde Çağla Şıkel'in dudaklarındaki değişim şaşırttı! 'Ne yaptın kendine?'

Çağla Şıkel'in dudaklarındaki değişim şaşırttı! 'Ne yaptın kendine?'

08.04.2024 - 09:58 | Son Güncellenme:

Özel hayatıyla magazin gündeminde adından söz ettiren manken ve sunucu Çağla Şıkel'in, sosyal medya hesabında yayınladığı son gönderisi görenleri şaşırttı. Ünlü ismin dudaklarındaki eşitsizlik ve orantısızlık dikkatlerden kaçmadı. Şıkel'e yorum yağdı.

Çağla Şıkelin dudaklarındaki değişim şaşırttı Ne yaptın kendine

Meditasyon gruplarından biri tarafından gerçekleştirilen, ‘karanlık inziva’ adını verdikleri deneyimi ile dikkat çeken Çağla Şıkel, gündemden düşmüyor.

Haberin Devamı

Emre Altuğ ile boşanmasının ardından aşk orucuna giren ve hayatına kimseyi almayan ünlü model kural bozmuş, avukat Nail Gönenli ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Bu ilişkisinde de yüzü gülmeyen ünlü isim geçtiğimiz aylarda ayrılığı duyurmuştu.

Çağla Şıkelin dudaklarındaki değişim şaşırttı Ne yaptın kendine

"AYRILIK ORTAK KARARIMIZ"

Şıkel, yaklaşık bir yıl aşk yaşadığı ünlü avukat ile ayrıldıkları iddiası hakkında: 'Evet ayrıldık, haberler doğru. Ortak aldığımız bir karardı, öyle gerekti.' demişti.

"BU İNZİVADA HER ŞEY VARDI"

Ayrılığının ardından 'karanlık inziva' adı verilen meditasyona katılan ve dört gün boyunca bir evde gözleri kapalı kalan Çağla Şıkel, deneyimini paylaştığı videosuna şu notu düşmüştü:

Soruyorsunuz bana 'Ne yaşadın?' diye , inanın anlatamıyorum hâlâ. Anlatılmaz bir deneyim. Bu inzivada her şey vardı. Ve aslında hiçbir şey yoktu. Kapkaranlıktı. Günler yoktu, zaman yoktu, güneş hiç doğmadı bir damla ışık veya dışarıda görülecek hiçbir şey yoktu. Bakmamız gereken yer içimiz, tek ihtiyacımız olan şey ise cesaretmizdi. Ve merak! Müthiş bir bilinmezlik her şey yeniden başlayan o heyecanlı kız. Bildiklerimden, bize yüklenen anlamlardan, sırtımızda taşımayı sevdiğimiz hatırlarımızdan, insanlardan, bugünkü Çağla’dan ve tüm kimliklerimizden arınıp orada özümüze temas etme hali. Ah mahvoldum. Ağlayışım o kızı bulmuş ve onu bir daha bırakmayacak olmanın verdiği mutluluk belki de.

SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olan Şıkel, bu sefer son yayınladığı videosuyla dillere düştü. Kusursuz fiziği ile dikkat çeken ünlü ismin, dudaklarındaki eşitsizlik ve şekil orantısızlığı göze çarptı.

Haberin Devamı

Çağla Şıkelin dudaklarındaki değişim şaşırttı Ne yaptın kendine

"TAVŞAN DİŞ Mİ O?"

Tavşan dişi yaptırdığı iddia edilen mankene: 'Neden yaptın bunu kendine?', 'Dudaklar sarkıyor', 'Dişlere perde çekilmiş?', 'Doktorunuz kim söyleyin de gitmeyelim' gibi yorumlar geldi.

Çağla Şıkelin dudaklarındaki değişim şaşırttı Ne yaptın kendine