Cadde Çağrı Atakan diskalifiye mi olacak? Acun Ilıcalı'dan Çağrı Atakan'a sert çıkış

Çağrı Atakan diskalifiye mi olacak? Acun Ilıcalı'dan Çağrı Atakan'a sert çıkış

27.02.2021 - 21:38 | Son Güncellenme:

Survivor 2021'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor yeni bölümde Ünlüler takımında gerilim tırmanıyor. Öykü Çelik ve Çağrı Atakan arasında adada yaşanan tartışma takım içerisine sıçrıyor. Geçtiğimiz günlerde Gönüllüler takımı yarışmacısı Poyraz ile kavga eden yarışmacının ellerine vuran Çağrı Atakan'a Acun Ilıcalı sert bir yanıt veriyor. Peki Çağrı Atakan diskalifiye olacak mı?

Çağrı Atakan diskalifiye mi olacak Acun Ilıcalıdan Çağrı Atakana sert çıkış

Çağrı Atakan diskalifiye olacak mı sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Survivor yeni bölümde yarışmacılar önce market ödülü için mücadele ettikten sonra haftanın ilk dokunulmazlık oyununun ardından konseye gelecek. Konseyde geçtiğimiz günlerde Çağrı ve Poyraz arasında yaşanan tartışmaya değinen Acun Ilıcalı yarışmacıya yarışmanın kuralları var sen burada sinirini deşarj etme uyasında bulunuyor.

Haberin Devamı

ÇAĞRI ATAKAN DİSKALİFİYE OLACAK MI?

Çağrı Atakan diskalifiye olacak mı sorusunun yanıtı bu akşam ekrana gelecek olan Survivor yeni bölümde eleme konseyinde belli olacak. Acun Ilıcalı'nın sert bir dille uyardığı Çağrı Atakan'ın yarışmaya devam edip etmeyeceği bu akşam konseyde belli olacak

ÇAĞRI ATAKAN KİMDİR?

Atakan, 1981 yılında Ankara'da doğdu. Bilkent Üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı. Şahin Tepesi dizisinde oynadı. Çağrı Atakan, Çukur dizisinde Remzi karakteri ile ekranlarda yer aldı.

Survivor Çağrı kimdir, nereli Çağrı Atakan kaç yaşında, annesi kim
Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. 2007 yılında ilk kez “Arka Sıradakiler” dizisinde rol aldı. Daha sonra oyunculuğa mola verdi. Tiyatro ile ilgilendi. Çağrı Atakan 2017 yılında “Çukur” dizisinde “Remzi” karakteri ile en büyük çıkışı yaptı. 2018 yılında “Şahin Tepesi” dizisinde “Yılmaz” karakterine hayat verdi. Çağrı Atakan günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir. Dizi, sinema ve tiyatro çalışmalarını ise sürdürmeye devam etmektedir.

Haberin Devamı

ÇAĞRI ATAKAN DİZİLER

2020 - Çukur

2018 – Şahin Tepesi (Yılmaz)

2017 – Çukur (Remzi)

2007 – Arka Sıradakiler