Cadde Camdaki Kız 21. son bölüm tek parça FULL İZLE! Camdaki Kız 22. yeni bölüm fragmanı...

Camdaki Kız 21. son bölüm tek parça FULL İZLE! Camdaki Kız 22. yeni bölüm fragmanı...

26.11.2021 - 02:15 | Son Güncellenme:

Camdaki Kız dizisi 21. yeni bölümü ile perşembe akşamı sevenleri karşısına çıktı. Dizide, babası Adil ile Cana'yı aynı masada görmesi Nalan'ı harekete geçirir. Ancak Cana, geri adım atmamakta kararlıdır. Camdaki Kız dizisi son bölüm ardından '22. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı?' sorusu öne çıkıyor.

Camdaki Kız 21. son bölüm tek parça FULL İZLE Camdaki Kız 22. yeni bölüm fragmanı...

Kanal D ekranlarının perşembe akşamına damga vuran dizisi Camdaki Kız'da sular durulmuyor. Adil, Cana ile baş başa yakalanmıştır. Nalan ise Cana'yı uyarsa da durum değişmez. Öte yandan Muzo'nun sevgilisi konağı hareketlendirmiştir. İşte, Camdaki Kız son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Adil’i Cana ile gören Nalan, Cana’nın evine giderek onu babasından uzak durması konusunda uyarır. Cana ise parasız kaldığı için Alp’in güvenini tekrar kazanmaya çalışırken, Adil’le konuşmayı sürdürür.

Yeni otel için düzenlenen basın toplantısında Nalan’a yöneltilen sorular Sedat’ı sinirlendirir. Muzo’nun kız arkadaşı olduğunu öğrenen Gülcihan, Melisa ile tanışmak için konakta yemek organize eder.

CAMDAKİ KIZ 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYIMLANDI MI?

Fenomen dizi Camdaki Kız, 21. bölümle Kanal D'de izleyicinin beğenisine sunuldu. Dizinin yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu ancak henüz 22. bölüm fragmanı paylaşılmadı.