Cadde Camdaki Kız 24. son bölüm full izle TEK PARÇA! Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Camdaki Kız 24. son bölüm full izle TEK PARÇA! Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı?

17.12.2021 - 00:23 | Son Güncellenme:

Camdaki Kız dizisi 24. bölümü ile dizi severlerin karşısına çıktı. Dizide Nalan, gerçek annesini ilk kez görmüştür. Öğrendikleri karşısında yeni kararlar alma aşamasına girmiştir. Sedat ise çıkmaza girdiği anda Cavit'ten yardım ister. Peki, Camdaki Kız 25. yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı?

Camdaki Kız 24. son bölüm full izle TEK PARÇA Camdaki Kız yeni bölüm fragmanı yayımlandı mı

Kanal D'nin en çok izlenen ve sevilen dizilerinden Camdaki Kız, son bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Nalan'ın hayatına dair öğrendiği gerçekler ve Sedat'ın yanlış hamleleri işleri değiştirir. Hayri ise yeniden işe döner, Meliha hakkındaki planından da vazgeçmiş değildir. Nefes kesen bölüm ardından gözler yeni bölüm fragmanına çevrilmiş durumda. Beklenen Camdaki Kız 25. yeni bölüm fragmanı da ekrana geldi. İşte, 25. yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Nalan, Feride'ye Sema'nın kim olduğunu sorunca Feride, sinir krizi geçiriyor. Sema'nın hayalini gören acılı anne, evdeki tüm eşyaları yerle bir ediyor. Nalan, gerçekleri öğrenme konusunda ısrarcı olunca Adil, anlatacaklarını fakat zamana ihtiyaçları olduğunu söylüyor. Diğer taraftan Sedat, Cavit'ten Melisa'da bulunan görüntüleri için yardım istiyor. Ancak Cavit'in sert tavrı Sedat'ı daha da tedirgin ediyor. Cavit, Sedat'a Koroğlu şirketine ortak olmaya karşılık yardım edecektir. Ancak Sedat'ın bu durumu Rafet'e kabul ettirmesi yeni bir kaosa neden olacaktır.

Nalan, hem nefes almak hem de Selen ve Levent’in arasını düzeltmek için dışarıda bir organizasyon yapıyor. Organizasyonda Melisa ve Sedat'ın tekrar karşı karşıya gelmesi Sedat'ı rahatsız etmeye devam ediyor. Melisa'nın mekanda Alper'in kendilerini takip ettiğini fark etmesi ise Muzo'nun engeliyle atlatılıyor. Rafet, Koroğlu Ailesi'nde oylamayla Cavit'in ortaklığı konusunda sonuca varmak istiyor. Kritik toplantıda ise içeri giren sürpriz isim herkesi şoke ediyor. 

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

CAMDAKİ KIZ 25. YENİ BÖLÜM FRAGMANI