Cadde CAMDAKİ KIZ ADİL ÖLDÜ MÜ? Nalan'ın babası Adil diziden neden ayrıldı? Adil'i oynayan Şerif Erol hayatı...

CAMDAKİ KIZ ADİL ÖLDÜ MÜ? Nalan'ın babası Adil diziden neden ayrıldı? Adil'i oynayan Şerif Erol hayatı...

31.03.2022 - 18:13 | Son Güncellenme:

Camdaki Kız dizisinde Nalan'ın babası Adil'e hayat veren Şerfi Erol'un dizideki akıbeti son bölümle birlikte gündeme geldi. 35. bölümde rahatsızlanan Adil'in öldüğü yeni bölümle birlikte ekrana geliyor. Nalan'ın babasını kaybettiğini belirtmesi ve cenaze töreni düzenlemesi ise izleyenlere 'Adil öldü mü, Şerif Erol diziden ayrıldı mı?' sorularını sormaya yöneltti.

CAMDAKİ KIZ ADİL ÖLDÜ MÜ Nalanın babası Adil diziden neden ayrıldı Adili oynayan Şerif Erol hayatı...

Kanal D ekranlarının sevilen ve en çok izlenen dizilerinden Camdaki Kız'da büyük bir şok yaşandı. Burcu Biricik'in canlandırdığı Nalan karakterinin babası Adil'in öldüğü yeni bölüm fragmanında yer alıyordu. Peki, Camdaki Kız'ın Adil'i Şerif Erol kimdir, nereli, kaç yaşında?

Haberin Devamı

ADİL ÖLDÜ MÜ?

Camdaki Kız dizisinde geçtiğimiz hafta yayımlanan 35. bölümde Adil'in Nalan'a gerçekleri açılayacağı sırada bir anda rahatsızlanması ve ardından hastaneye kaldırılması izleyeni merakta bırakmıştı. Yayımlanan bölüm fragmanında da Adil'in öldüğü görülüyor. Tüm detaylar ise yeni bölümle birlikte netleşecek.

ŞERİF EROL KİMDİR?

Erol, 8 Ekim 1963 tarihinde Karşıyaka, İzmir'da dünyaya geldi. Fizikçi olmaya karar verip Boğaziçi Üniversitesi Fizik Bölümünü kazandı ve ardından fizik alanında çalışmak istemediğini anlayarak Ekonomi Bölümüne geçmiştir. Uzun süre Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları bünyesinde oynadı, 1997 yılında Açık Radyo'ya girdi.

Tiyatro eğitimi almış ve dersler vermiştir. Bu dönemde Nişantaşı'nda bulunan Stüdyo Oyuncuları Tiyatro alanında oyunlar oynadı. 2008 yılında da Stüdyo Oyuncuları'nda olmak üzere "Karanlık Korkusu" adlı oyununu sürdürmüş ve 2014 yılında Bilgi Üniversitesinde kurulan Krek Tiyatrosu'nda "Babamın Cesetleri" adlı tiyatroda başrolü oynamıştır. 2000 yılından itibaren Bir İstanbul Masalı, Hırsız Polis, Bıçak Sırtı ve Koyu Kırmızı isimli dizilerin senaryo yazarlığını üstlendi ve Bir dönem TRT'de seslendirme yaptı.