Cadde Camdaki Kız oyuncu ve karakterleri! Camdaki Kız dizisi nerede çekiliyor, hangi kitaptan uyarlama?

Camdaki Kız oyuncu ve karakterleri! Camdaki Kız dizisi nerede çekiliyor, hangi kitaptan uyarlama?

10.04.2021 - 21:07 | Son Güncellenme:

Camdaki Kız dizisi 1. tekrar bölümü ile bu akşam Kanal D ekranında yeniden ekrana geliyor. Perşembe akşamı ilk bölüm ile ekrana gelen izleyiciden tam not alan Camdaki Kız dizisi kaçıranlar ve bir daha izlemek isteyenler için bir kez daha bu akşam ekrana geliyor. Diziyi izleyen vatandaşlar Camdaki Kız dizisi konusu, oyuncu kadrosu ve karakterleri konusunda araştırmalarını sürdürüyor. İşte ilk bölüm ile izleyiciden tam not alan Camdaki Kız dizisi çekimlerinin yapıldığı il ve ilçe...

Camdaki Kız oyuncu ve karakterleri Camdaki Kız dizisi nerede çekiliyor, hangi kitaptan uyarlama

Camdaki Kız dizisi konusu ve oyuncu kadrosu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kanal D ekranında ilk bölüm ile Perşembe akşamı ekrana gelen Camdaki Kız dizisinin ilk bölümünü kaçıranlar veya bir daha izlemek isteyenler bu akşam ekrana gelecek olan Camdaki Kız dizisi konusu ve oyuncu kadrosu konusunda araşttırmalarını sürdürüyor. Peki Camdaki Kız dizisi konusu ve oyuncu kadrosunda hangi isimler var? Camdaki Kız dizisi nerede çekiliyor?

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Camdaki Kız romanının ana kahramanı Nalan'dır ve Nalan çocukluğu ve genç kızlığında sefalet çekmeyen ve sonrasında da zengin bir aileye gelin olarak giden bir karakterdir. Ancak bunca bolluğun ve bereketin içerisinde yüzü hiçbir zaman gülmez. Çünkü ailesi tarafından sevgi görmemiştir. Kocası tarafından da aynı sevgisizliğe maruz kalır. Bunun üzerine çocuğunu da daha doğmadan kaybedince Nalan, iyice kendi içine kapanan ve her şeyden elini ayağını çeken bir karaktere dönüşür.

Ta ki karşısına Hayri çıkana dek... Camdaki Kız dizisi Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlamadır ve kitap tanıtımında; ''Nalan, hiç kimseden görmediği sevgi, ilgi ve alakayı Hayri’den görecektir. Bu esnada kocasından da boşanmıştır. Hayri ile yedi yıl boyunca süren bir ilişki yaşayacaktır. Ancak bahtsız kaderi Nalan’ın peşini burada da bırakmaz.

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ OYUNCULARI

Burcu Biricik-Nalan
Feyyaz Şerifoğlu-Sedat
Devrim Yakut-Gülcihan
Hande Ataizi-Cana
Feri Baycu Güler-Döndü
Nur Sürer-Feride
Şerif Erol-Adil
Hamza Yazıcı-Tako
Merve Polat-Billur
Nihal Menzil-Hafize
Selma Ergeç-Selen
Tuğrul Tülek-Levent
Tamer Levent-Rafet

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ HANGİ KİTAPTAN UYARLANDI?

Camdaki Kız dizisi Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlandı.

CAMDAKİ KIZ DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Camdaki Kız dizisinin çekimlerinin birçoğu Beyoğlu ilçesinde ve Tarlabaşı Bulvarı civarlarında gerçekleşiyor. Dizinin çekimlerine İstanbul Beyoğlu ilçesinin yanı sıra çeşitli semtlerde çekimleri sürdürülüyor