Cadde Camdaki Kız Feride ölüyor mu? Feride'yi oynayan Nur Sürer diziden ayrılacak mı?

Camdaki Kız Feride ölüyor mu? Feride'yi oynayan Nur Sürer diziden ayrılacak mı?

07.04.2022 - 23:31 | Son Güncellenme:

Nur Sürer, Camdaki Kız dizisinde Feride karakterine hayat veriyor. Dizide Nalan'ın annesi olarak ekrana gelen oyuncu, yayımlanan yeni bölüm fragmanı ile izleyeni merakta bıraktı. Peki, Feride ölecek mi, diziden mi ayrılıyor?

Camdaki Kız Feride ölüyor mu Ferideyi oynayan Nur Sürer diziden ayrılacak mı

Camdaki Kız dizisi perşembe akşamları ekrana geliyor. Dizide Nalan'ın annesi rolüne Nur Sürer hayat veriyor ve Feride karakteri ile sevenleri karşısına çıkıyor. 38. bölüm fragmanında Feride'nin vasiyet yazması dikkat çekti. Böylece dizi takipçileri ise 'Feride ölecek mi?' sorularını yöneltmeye başaldı.

Haberin Devamı

FERİDE ÖLECEK Mİ?

Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden olan Camdaki Kız'da flaş bir sahne öne çıktı. 38. yeni bölüm fragmanında Adil'in fotoğrafına içini döken Feride, hemen ardından vasiyetini kaleme aldı. Ancak Feride'nin ölüm ölmediği, dizideki akıbetine yönelik henüz bir detay bulunmuyor.

Ekrana uyarlandığı kitapta ise Feride'nin hayatına son verdiği okuyucular tarafından öne sürülüyor. 

NUR SÜRER KİMDİR?

Sürer, 1954 yılında Bursa'da dünyaya geldi. Anne tarafından Arnavut, baba tarafından Dağıstan kökenli olan oyuncu, eğitimini Bursa Anadolu Kız Lisesi'nde tamamladı.

Erden Kıral'ın Bereketli Topraklar Üzerinde filmi ile sinema hayatına adım atan sanatçı, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde iki kez "En İyi Kadın Oyuncu" ödülü kazandı. İlk uluslararası çalışması 1984 yılındaki Ayna adlı film oldu. Bu filmi 1991 yılında "En İyi Yabancı Film" dalında Oscar Ödülü kazanan Umuda Yolculuk (1990), Dunkle Schatten der Angst (1993) ve Yara (1998) izledi.
Sürer, 2007 yılında Kanal D'de yayınlanan Asi adlı dizide "Neriman Kozcuoğlu" karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı

İlk evliliğini 1981 yılında Bülent Kayabaş ile yaptı. Daha sonra Sarp Kuray ile evlendi.