Cadde 'Camdaki Kız' günün en çok izlenen yapımı oldu

'Camdaki Kız' günün en çok izlenen yapımı oldu

10.12.2021 - 11:15 | Son Güncellenme:

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız'ın 9 Aralık'ta yayınlanan bölümü, seyircinin heyecanını dorukta tutan anlarıyla perşembe akşamına damga vurdu.

Camdaki Kız günün en çok izlenen yapımı oldu

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği Kanal D dizisi Camdaki Kız, 23’üncü bölümü ile ekrana geldi. Kantar Medya’nın verilerine göre; dizinin bu bölümü Total kategorisinde 8,39 reyting ve yüzde 19,47 izlenme payı ile, AB kategorisinde 9,77 reyting ve yüzde 25,05 izlenme payı ile, ABC1 kategorisinde ise 9,96 reyting ve yüzde 21,89 izlenme payı ile üç kategoride de birinci olarak, günün en çok izlenen yapımı oldu.

Haberin Devamı

MEZARLIKA YAZAN İSMİ ÖĞRENDİ
Tüm cesaretini toplayıp Adil ve Cana’nın karşısına çıkan Nalan, babasından beklemediği bir tepkiyle karşılaştı ama yine de gördüklerini Feride’ye anlattı. Cana’ya gözdağı vermek isteyen Feride, onu eve yemeğe davet etti. Rafet ile karşılaşmanın kıyısından dönen Melisa, Muzo’nun Nalan’a olan ilgisini fark etti. Adil’in gittiği mezarlığın peşine düşen Nalan, Feride ve Adil’den umduğu yanıtları alamayınca Hayri ile birlikte mezarlığı tekrar ziyaret etti. Feride, büyük sırrını Nalan’dan saklamak için uğraşsa da Nalan mezarlıkta yazan ismi öğrendi.

Camdaki Kız günün en çok izlenen yapımı oldu


Dizinin oyuncu kadrosunda; Cihangir Ceyhan, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Engin Şenkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şeri-foğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi başarılı isimler rol alıyor. Senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan’ın kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Nadim Güç üstleniyor.

Haberin Devamı

'Nalan' karakterini Burcu Biricik’in canlandırdığı Camdaki Kız, yeni bölümleriyle her Perşembe akşamı Kanal D’de….