Cadde Camdaki Kız Meliha kimdir, hikayesi nedir? Meliha'yı oynayan Yüsra Geyik boyu ve yaşı kaç, kimdir?

Camdaki Kız Meliha kimdir, hikayesi nedir? Meliha'yı oynayan Yüsra Geyik boyu ve yaşı kaç, kimdir?

23.12.2021 - 18:27 | Son Güncellenme:

Camdaki Kız dizisinde Meliha (Melisa) karakterini canlandıran Yüsra Geyik kimdir? Arka Sokaklar ile tanınan genç oyuncu, Meliha rolüyle birlikte ekrandaki yerini aldı. Dizide Muzo'nun kız arkadaşına hayat veriyor. Peki, Camdaki Kız'ın Meliha'sı Yüsra Geyik kimdir?

Camdaki Kız Meliha kimdir, hikayesi nedir Melihayı oynayan Yüsra Geyik boyu ve yaşı kaç, kimdir

Yüsra Geyik, Kanal D'nin fenomen dizisi Camdaki Kız'da Meliha'ya hayat veriyor. Oyuncu, dizide Muzo'nun kız arkadşaını canlandırsa da Hayri ve Sedat ile olan bağlantısı dikkatlerden kaçmadı. Yüsra Geyik ise Samsun'da doğdu ve eğitimini İstanbul'da tamamladı.

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ MELİHA KİMDİR?

Diziye sonradan Muzaffer'in (Muzo) kız arkadaşı olarak katılan Meliha, Hayri ve Sedat ile farklı bir ilişkiye sahip. Yeni bölümlerde ise Muzo, Meliha'ya aşkını kendine itiraf eder. Meliha hakkında detaylar ise yeni bölümlerde ortaya çıkacak.

YÜSRA GEYİK KİMDİR?

Geyik, 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun'da doğdu. İlkokul 1. sınıfı Samsun'da okuduktan sonra ailesinin taşınması üzerine 2. sınıfa İstanbul Ataköy'deki 60.yıl Ataköy İlköğretim Okulu'nda başladı.

Eğitimini Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü'nde tamamladı 13 yaşında kameralarla tanışan Yüsra Geyik ilk olarak Hayat Bilgisi dizisinde rol aldı. Geyik, Arka Sokaklar dizisinde Zeliha karakterine hayat verdikten sonra son olarak Camdaki Kız dizisinde Muzo (Enis Arıkan)'ın sevgilisi Melisa karakterine hayat veriyor. Oyuncu 1,65 boyundadır.