Cadde Camdaki Kız Tako kim? Tako'yu oynayan Hamza Yazıcı kaç yaşında, nereli?

Camdaki Kız Tako kim? Tako'yu oynayan Hamza Yazıcı kaç yaşında, nereli?

23.09.2021 - 22:56 | Son Güncellenme:

Camdaki Kız dizisinde Tako rolü ile hafızalara kazınan Hamza Yazıcı kimdir? Dizinin sevenleri Tako Hamza Yazıcı nereli, kaç yaşında sorularını araştırmaya başladı. Koroğlu konağında çalışan Tako, Camdaki Kız'ın dikkat çeken karakterlerindendir. Peki, Camdaki Kız'ın Tako'u Hamza Yazıcı kim?

Camdaki Kız Tako kim Takoyu oynayan Hamza Yazıcı kaç yaşında, nereli

Hamza Yazıcı, Güldür Güldür ile adını duyurdu. Organize İşler Sazan Sarmalı filminde de yer alan Yazıcı, şu sıralar büyük beğeni toplayan Camdaki Kız dizisinde Koroğlu konağında çalışan Tako rolüne hayat veriyor. İşte, Hamza Yazıcı hakkında detaylar...

Haberin Devamı

CAMDAKİ KIZ TAKO KİM?

Tako, Rafet Koroğlu’nun sağ koludur. Çocukluk yıllarından itibaren güçlünün yanında durursa bu hayatta ezilmeyeceğine karar vermiştir. Dünyada kendini gerçekleştirmek için bir güç silahı olarak gördüğü Rafet’in sözünden hiçbir zaman çıkmaz. Kişisel bakımına, tıraşına, saçına, üstüne başına çok önem verir.

HAMZA YAZICI KİMDİR?

Yazıcı, Şubat 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi ve aslen Hatay - Antakya'lıdır. Kova burcu olan Hamza Yazıcı'nın boyu, 128 cm'dir. Çocukluğundan bu yana oyuncu olma hayali olan Hamza Yazıcı, çeşitli kurumlardan temel oyunculuk dersleri almıştır. 2008 yılından beri profesyonel tiyatrocu olan Hamza Yazıcı, ilk olarak Güldür Güldür programında oynadığı Taylan karakteri ile dikkat çekmiştir.

Haberin Devamı

DİZİLER

2020 – Çok Güzel Hareketler Bunlar 2

2018 – Güldür Güldür

2016 – Görevimiz Komedi

FİLMLER

2019 - Organize İşler 2: Sazan Sarmalı

2017 – Kolonya Cumhuriyeti

 2016 - Bizans Oyunları

2015 - Çılgın Kamp

2014 – Polis Akademisi Alaturka

2014 – Piyasadan Büyük Alacağımız Var

MÜZİKAL

2020 – İnci Krallığı Prensesler Müzikali