Cadde Camdaki Kız'da heyecan dorukta! Hayri, Nalan'a nasıl bir açıklama yapacak?

Camdaki Kız'da heyecan dorukta! Hayri, Nalan'a nasıl bir açıklama yapacak?

31.03.2023 - 09:35 | Son Güncellenme:

Gülseren Buğdaycıoğlu'nun aynı adlı eserinden uyarlanan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız', tüm hızıyla devam ediyor. Her hafta Perşembe günleri izleyiciyi ekranlara kilitleyen dizinin son bölümünde, yine heyecan verici gelişmeler yaşandı. İşte ‘Camdaki Kız’ dizisinin 72'inci bölüm özeti ve 73'üncü bölüm fragmanı...

Selin CEYLAN / Milliyet.com.tr
Gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı, Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Camdaki Kız'ın 30 Mart Perşembe günü yayınlanan 72'inci bölümünde; Hayri, Türkan’ı karşında görünce donakaldı ve Nalan’ın sorularını geçiştirdi. Hayri’nin arkadaşı, Türkan’ı karşıladı ve içeri götürdü. Türkan ve kızları, sanki Hayri’nin karısı ve çocukları değilmiş gibi yanlarından geçip gitti.

Haberin Devamı

SEDAT'TAN GELEN TELEFON ŞOKE ETTİ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Sedat’ın görüntülü aramasından sonra şoke olan ise Nalan hemen Sedat’ın yanına gitti. Hayri, apar topar Türkan’ı ve çocukları eve götürdü. Türkan’a neden geldiğini sorarak; bağırıp, kızdı. Türkan, Hayri’ye dönüp "O kadın senin metresin mi?" diye sordu. Türkan, Nalan’ın fotoğraflarını gördüğünü ve geçen günde Hayri'nin onu arabayla eve bıraktığını gördüğünü söyledi. Hayri, her şeyi inkar ederek Türkan’ı odasına gönderdi.

'CAMDAKİ KIZ' SON BÖLÜM

NALAN, SEDAT'I ORMANDA BULDU

Nalan, Sedat’ı perişan bir halde ormanda buldu ve hemen Cavit’e haber verdi. Sedat’ı hastaneye götürürken Muzo, olanları ona doğru bir şekilde anlattı. Muzo, evdekilere durumdan bahsetmeden Sedat’ın yanına gideceğini söyledi. Selen ise bu yalana inanmadı.

Haberin Devamı

KOROĞLU AİLESİ PERİŞAN OLDU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Nalan, Hafize, Billur, Muzo ve Cavit, Sedat’ın yanına hastaneye gitti ve Sedat’a neler olduğunu sorgulamaya başladılar. Sedat bir mekanda birileriyle tartıştığını, başına gelenlerin sebebinin bu olduğunu söyledi.

Camdaki Kızda heyecan dorukta Hayri, Nalana nasıl bir açıklama yapacak

BİLUR VE HAFİZE ŞÜPHELENMEYE BAŞLADI

Öte yandan Billur ile Hafize, Türkan'ın çocuklarının Hayri’ye ‘baba’ dediklerini duydu ve yice şüphelenmeye başladı. Billur, olalara inanmak istemese de Hafize her şeyden emindi.

TÜRKAN, NALAN'LA YÜZLEŞEMEDİ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hayri, sabah hiçbir şey olmamış gibi Türkan’a; "Nasılsın, iyi misin?" diye sordu ve, "Konuşacağız Türkan, bundan sonra ne yapacağımızı konuşacağız" dedi.

Camdaki Kızda heyecan dorukta Hayri, Nalana nasıl bir açıklama yapacak

"HAYRİ EVLİ!"

Bu sırada Muzo ile buluşan Billur, "Hayri evli mi?" diye sordu. Ancak Muzo’nun şok olmuş bakışlarından sonra söylediği şeyin saçmalık olduğunu ve aslında neden böyle düşündüğünü anlatmaya başladı. Muzo, Billur daha fazla kendini yormasın diye sözünü kesip; "Billur, Hayri evli!" dedi. Billur duyduklarından sonra tam anlamıyla delirdi.

SEDAT'IN TÜM UMUDU NALAN'MIŞ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Evini yavaş yavaş bitirmeye başlayan Nalan, işlere yardıma gelen Hayri’ye dün gece ne olduğunu ve daha önceden anlatacağı şeyin ne olduğunu sordu. Hayri yine boş vaatler mutluluklardan bahsetmeye başlamıştı ki, Hafize ve Billur Nalan’a yardım etmek için eve geldi. Billur, Hayri’yi orada görünce gördüğüne hiç memnun olmadı. Hayri, yine söyleyeceklerini söyleyemedi.

Haberin Devamı

Camdaki Kızda heyecan dorukta Hayri, Nalana nasıl bir açıklama yapacak

"YAPTIKLARINI SİNEYE ÇEKME"

Billur, Hayri ile arasının nasıl olduğunu öğrenmek için Nalan’ın ağzından laf almaya çalıştı. Nalan, yaşanılan tuhaflıkların sebebinin; evlenmeye çok hızlı karar verdileri için Hayri’nin telaş etmesi olduğunu düşündüğünü açıkladı. Billur, Nalan’a "Ne yaparsan yap ama Hayri’yi kaybetmekten korktuğun için onun yaptıklarını sineye çekme" dedi.

HAYRİ, TÜRKAN'DAN HESAP SORDU! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Metin, Hafize telefonlarını açmayınca son çareyi mesaj atmakta buldu ve; "Ölüyorum Hafize abla... Son nefesimde sesimi duy lütfen" diye yazdı.

Camdaki Kızda heyecan dorukta Hayri, Nalana nasıl bir açıklama yapacak

TÜRKAN, KOMŞUSUNA UYDU

Muzo, Sedat’ın toparladığı eşyaları hediyesiyle birlikte Nalan’a teslim etmeye gitti ve yemeğe kaldı. Türkan ise olanları komşusuna anlattıktan sonra, komşunun verdiği aklı uyguladı. Komşusu, okunmuş suyla Hayri’yi evine bağlayacağını söyledi.

Haberin Devamı

BİLLUR, HAYRİ'NİN EVLİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİ! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

O sırada Hafize dayanamadı ve Metin’in yanına gitti. Hafize, Metin’in elini tutarak "Ölmemelisin. Nalan’ın sana ihtiyacı var. Onu bırakıp gidemezsin" dedi. Nalan, kafasında dönen düşünceler yüzünden rahat edemeyip yola koyuldu. Muzo, Hayri'ye verdiği sürede Nalan’a olanları anlatmadığı için ona mesaj attı ve; "Süren doldu" dedi. O sırada Nalan, Hayri’nin evinin oraya gelmişti bile.

Camdaki Kızda heyecan dorukta Hayri, Nalana nasıl bir açıklama yapacak

"PRENSES ABLA GELDİ!"

Nalan tam düşündüklerinin saçmalık olduğunu düşünerek geri dönecekti ki, Hayri'nin kızlarının sesini duydu. Cama doğru ilerledi; Türkan’ı, Hayri’yi ve çocukları gördü. Gözleri dolu bir şekilde kapıyı çaldı.

BÜYÜK İTİRAF GERÇEKLEŞECEK Mİ? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Hayri, kapıyı açıp Nalan’ı karşısında görünce şoke oldu. Türkan’ın kızları o sırda, "Babamın arkadaşı prenses abla geldi!" dediler. Nalan, duydukları karşısında kalakaldı.

Hayri, Nalan'a nasıl bir açıklama yapacak? 'Camdaki Kız', yeni bölümleriyle her Perşembe 20.00'de Kanal D’de...