Cadde 'Camdaki Kız’da Nalan, Hayri’nin sabrını zorladı! ‘Söyleyemez ki nasıl söylesin?’

'Camdaki Kız’da Nalan, Hayri’nin sabrını zorladı! ‘Söyleyemez ki nasıl söylesin?’

03.06.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi ‘Camdaki Kız’, 2 Haziran Perşembe akşamı 45’inci bölümüyle ekranlara geldi. Hayri’nin gitmekten vazgeçmesine çok sevinen ve yeniden umutlanan Nalan Koroğlu, şoförünü; en yakın arkadaşı Billur’dan kıskanınca olanlar oldu. Nalan’ın tavırlarına anlam veremeyen Hayri’nin tepkisi diziye damga vurdu. İşte ‘Camdaki Kız’ son bölümde yaşananlar…

Camdaki Kız’da Nalan, Hayri’nin sabrını zorladı ‘Söyleyemez ki nasıl söylesin’

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı ‘Camdaki Kız’, 2 Haziran Perşembe akşamı 45’inci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Perşembe ‘akşamları Kanal D’de yayınlanan ve 'Nalan Koroğlu’ karakterinin yaşadıkları ve iç dünyasının anlatıldığı 'Camdaki Kız’da; Hayri’nin gitmekten vazgeçmesine memnun olan Nalan yeniden umutlanması ve ikili arasındaki kıskançlık krizi dikkat çekti.

Haberin Devamı

'Camdaki Kız' dizisinin son bölümünde; Nalan’ın kendisini arayıp ağlaması ve “Bana söz vermiştiniz. Ben sizsiz nasıl yaşanır unuttum” demesine dayanamayan Hayri, sevdiği kadını bırakamayınca; memleketine gitmekten vazgeçti.

Camdaki Kız’da Nalan, Hayri’nin sabrını zorladı ‘Söyleyemez ki nasıl söylesin’

PERA VE MUZO ARASINDA İPLER KOPTU

Pervin’in diretmesiyle Pera’nın isteme törenine katılan Gülcihan, oğlu Muzo'nun; Pera'yla evlenmemesi için Rafet ile Pervin’in eskiden nişanlı olduğunu açıkladı. Duyduklarıyla şoke olan Muzo, Pera’ya bunu bilip bilmediğini sordu ve “Biliyordum” cevabını alınca yıkıldı. Pera da hiçbir şey söylemeden giden Muzo’nun arkasından gözyaşlarına boğuldu. 

PERVİN'İN İNİTİKAM PLANI AÇIĞA ÇIKTI

Bu durumu düzeltmek için çabalamayan Pera’ya kızan Pervin ise kızının tepkisiyle şaşıp kaldı. Öğrendikleriyle şoke olan Muzo, yalnız kalmak isterken; Rafet de kendini suçladı. Muzo’yu arayıp nasıl olduğunu sonra Nalan, ona; sevdiği kadından gerçekleri dinlemesi gerektiğini tavsiye etti.

Haberin Devamı

Ertesi sabah babasıyla konuşmak için şirkete giden Muzo, kapıda Pera’yı görünce şoke oldu. Ondan özür dileyen Pera, her şeyin bir oyun olarak başladığını ancak sonrasında aşık olduğunu anlattı. Annesi Pervin’in; Rafet Bey, kendisini nikah öncesi bıraktığı için aynı şeyi Muzaffer’e yaşatmayı planladığını açıkladı. Pera’yı dinleyen Muzaffer ise onu bir daha karşısına çıkmaması konusunda uyardı.

Camdaki Kız’da Nalan, Hayri’nin sabrını zorladı ‘Söyleyemez ki nasıl söylesin’

FERİDE'NİN MEKTUBU NALAN'I AĞLATTI

Annesi ve Hafize’nin evi terk etmesiyle kendisini yalnız hisseden Nalan, Feride Hanım’ın bıraktığı mektubu okuyunca yumuşadı. Hafize’nin kendisini aramasıyla harekete geçen Nalan, onları almaya otele gitti. Planı işe yarayan Feride, kızıyla birlikte konağa döndü. Ardından Rafet Bey’in kendisine hediye ettiği arsayı Sedat’a devretmek için otele giden Nalan, Hayri ve Billur’u konuşurken görünce rahatsız oldu.

SELEN'İN ARSA PLANI SUYA DÜŞTÜ

Arsa ve hisselerin devir işlemleri bitince çocuklarının yanına gelen Rafet, başından beri her şeyi bildiğini ifade etti. Sonrasında hırsı nedeniyle hata yapan Selen’e kızan Koroğlu, Nalan’a ait olan kısma, kendi elindeki bölüm olmadan bir bina yapamayacağını anlattı. Selen Koroğlu ise hata yaptığını duyunca hüsrana uğradı.

Camdaki Kız’da Nalan, Hayri’nin sabrını zorladı ‘Söyleyemez ki nasıl söylesin’

Haberin Devamı

Muzo ile konuşup her şeyin Pervin’in intikam planı olduğunu öğrenen Rafet, eski aşkının karşısına dikilip kendisinden ve ailesinden uzak durması gerektiğini belirtti. Yaşananlar sonrasında kafası iyice karışan Muzo ise soluğu Pera’nın yanında aldı. O an evi terk eden Pera, arabada ağlarken yanına giden Muzo, ona evlenme teklif etti. 

FERİDE VE SELEN'DEN CANA'YA OPERASYON

Bu sırada Cana’nın bebeği aldırmamak için işleri zora koştuğunu Selen’e anlatan Sedat’ı duyan Feride, damadına sert çıktı. Selen’e bu işi birlikte çözeceklerini söyleyen Feride, bir plan yaptı ve Cana’yı çiftlik evine çağırdı. Selen’i de alıp oraya giden Feride Hanım, Cana’yı bayılttı.

Camdaki Kız’da Nalan, Hayri’nin sabrını zorladı ‘Söyleyemez ki nasıl söylesin’

NALAN'IN KISKANÇLIĞI, HAYRİ'NİN SABRINI ZORLADI

Öte yandan neden memlekete gitmek istediğini sadece Billur’a anlatan Hayri, köydeki engelli çocuk için ondan yardım istedi. Teyzesinin bu konuda uzman doktor olduğunu ifade eden Billur ise ona destek oldu. Ancak her şeyden habersiz olan Nalan’ın onları takip etmesiyle olaylar karışık bir hal aldı.

Haberin Devamı

Hayri’nin kendisine yalan söylediğini anlayan Nalan, Billur masadan kalkınca oraya gidip şoförüne hesap sordu. Nalan’ın tavırlarına anlam veremeyen Hayri ise en sonunda patladı. Nalan’a şımarıklık yaptığını söyleyen Hayri, “Ben size benim hayatım olmuşsunuz diyorum. Daha ne diyeyim? Peki ben sizin için kimim?” diye sorunca Nalan afalladı.

Camdaki Kız’da Nalan, Hayri’nin sabrını zorladı ‘Söyleyemez ki nasıl söylesin’

Nalan Koroğlu ve Hayri arasında yaşanan kıskançlık krizine sosyal medyadan yorum yağdı. İşte o yorumlardan bazıları…

“Nalan, Hayri’yi çıldırttı sonunda”
“Nalan hayatında ilk kez birini sevdi ve kıskandı”
“Hayri de biliyor Nalan’ın ona olan duygularını ama duymak istiyor”
“Nalan zor durumda kaldı, söyleyemez ki nasıl söylesin”
“Hayri söylediklerinde haklı”
“Nalan duyguları arasında o kadar sıkışıp kaldı ki ne yapacağını bilemez halde”
“Nalan Sedat'ı da böyle araştırsan her şeyi anlardın”
“Nalan artık duygularının farkına var"