Cadde Camdaki Kız'da Nalan tüm gerçeklerle yüzleşti! 'Feride kendi ipini kendi çekti'

Camdaki Kız'da Nalan tüm gerçeklerle yüzleşti! 'Feride kendi ipini kendi çekti'

13.05.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kanal D'de yayınlanan 'Camdaki Kız', iki sezondur perşembe akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Cihangir Ceyhan’ın paylaştığı dizinin yeni bölümüne; Sedat’ın Nalan ile ilgili büyük sırrını öğrenmesi ve Feride'nin kızına gerçekleri itiraf etmesi damga vurdu. İşte ‘Camdaki Kız’ son bölümde yaşananlar…

Camdaki Kızda Nalan tüm gerçeklerle yüzleşti Feride kendi ipini kendi çekti

Perşembe ‘akşamları yayınlanan ve Nalan Koroğlu’ karakterinin yaşadıkları ve iç dünyasının anlatıldığı ‘Camdaki Kız’ bir hafta aranın ardından; 12 Mayıs akşamı 42’nci bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Gülseren Budaycıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı 'Camdaki Kız’da Nalan tüm gerçeklerle yüzleşti.

Haberin Devamı

'Camdaki Kız' dizisinin son bölümünde; Pera’yı alarak eve gelen ve onunla evleneceğini duyuran Muzo, herkesi şoke etti. Gülcihan ve Selen bu karara karşı çıkarken, Rafet sessiz kaldı. Bu sırada annesiyle Hayri’nin konuşmasına kulak veren Nalan, şoförünün annesine boyun eğmemesiyle büyük bir mutluluk yaşadı.

Camdaki Kızda Nalan tüm gerçeklerle yüzleşti Feride kendi ipini kendi çekti

CANA BOMBAYI PATLATTI

Hayri’nin kendisine söylediklerine çok kızan Feride ise ondan intikam almak isterken; Gülcihan Hanım’ın da Pera ile ilgili üzerine gitti. Aynı anlarda kendisini arayıp evine davet eden Cana’ya ‘hayır’ diyen Sedat, onun ev telefonundan aramasıyla gitmek zorunda kaldı.

Cana’ya artık kendisini aramaması konusunda uyarıda bulunan Sedat, Hayri’nin ona gittiğini ve Nalan'ın fotoğrafları için tehdit ettiğini öğrenince şoke oldu. Yine de karısına toz kondurmayan Sedat, Feride’nin Nalan’ın anneannesini olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşadı.

Camdaki Kızda Nalan tüm gerçeklerle yüzleşti Feride kendi ipini kendi çekti

Haberin Devamı

Eve döndüğünde hem Hayri hem de Feride konusunda Nalan’ı sıkıştıran ve onunla tartışan Sedat, mutfakta su içerken kayınvalidesiyle karşılaştı. Ona büyük sırrı öğrendiğini söyleyen Sedat, Feride Hanım’ın tehdidiyle karşı karşıya kaldı. 

ŞİRKETİN YENİ SAHİBİ

Muzo’yu kararından vazgeçirmek için düşünen ve Hayri ile dertleşen Rafet, ertesi sabah tüm yönetim kurulu üyelerini şirkette topladı. Babasının daveti üzerine Pera’nın annesi Pervin ile tanışmasını erken noktalayan Muzo da şirkete gitti. Artık emekli olmak istediğini belirten Rafet, yeni yönetim kurulu başkanının Muzaffer olduğunu söyledi. Bu karara çok bozulan Selen, odayı terk ederken; Muzo da gitmeyeceğini ancak Pera’yla evlenmekten vazgeçmediğini belirtti.

Camdaki Kızda Nalan tüm gerçeklerle yüzleşti Feride kendi ipini kendi çekti

RAFET'İN ANİ BOŞANMA KARARI

Selen’e stratejik bir karar verdiğini anlatsa da onu ikna edemeyen Rafet, Pervin’in Gülcihan ile tanışma istediğini reddetti. Cavit’i arayıp onunla buluşan Koroğlu, karısı Gülcihan ile boşanabileceğini ifade ederek şaşırttı.

NALAN'DAN HAYRİ'YE KISKANÇLIK TRİBİ

Şirketten çıkarken Gülcihan Hanım’ı doktora götüren Nalan ise konsolosluktaki işlerini halletmesi için Billur ve Hayri’den yardım istedi. İkisinin baş başa kalmasıyla kıskançlık yaşayan Nalan, eve gittiğinde Hayri’yi göremeyince onları aradı. Duygularını belli etmekten korkan Nalan, Hayri eve dönünce de ona trip attı. Bunu fark eden Hayri ise ”Güzelliğiniz insanı gülümsetiyor”⁠ diyerek Nalan’ın gönlünü aldı.

Camdaki Kızda Nalan tüm gerçeklerle yüzleşti Feride kendi ipini kendi çekti

Haberin Devamı

"HİÇBİR SESSİZLİK BENİMKİ KADAR AĞIR OLMADI"

Sedat’ın da büyük sırrı öğrenmesiyle soluğu Cana da alan Feride, kızının tüm gerçekleri kendisinden duyması gerektiğine karar verdi. Nalan’a yazdığı mektubu Hafize’ye emanet eden ve öldüğünde ona vermesini söyleyen Feride İpekoğlu ardından bir otele gitti. 

Sema ve Nalan ile ilgili kutuyu da yanında götüren Feride, kızını da konum atarak oraya çağırdı. O gelmeden ilaç içen Feride, Nalan’ın karşısına geçerek; “Ne yaptıysam senin iyiliğin için yaptım. Beni affet kızım” diye konuştu.

Camdaki Kızda Nalan tüm gerçeklerle yüzleşti Feride kendi ipini kendi çekti

Kızının elini tutan Feride Hanım, “Yıllarca sustum… Hiç bir sessizlik benimkisi kadar ağır olmadı…” dedi ve her şeyi itiraf etti. Daha önce Nalan’a Sema İpekoğlu’nun ablası olduğunu söyleyen Feride, “Sema senin ablan değil, annen” dedi.

Haberin Devamı

Feride İpekoğlu'nun itirafı sonrası Nalan’ın gerçeklerle yüzleşmesine sosyal medyadan yorum yağdı. İşte o yorumlardan bazıları…

Ah be Feride üzdün bu kez”, “Sonunda söyledi Feride”, “Kıyamam Nalan yapayalnız  kimsesiz kalacak”, “Ve bir devrin sonu. Nalan gerçeği öğrenir”, “Ah be Feride sonunda söyledin”, “Hayri eğer Feride’yi kurtarırsa Feride bu sefer de beni niye kurtardın diye Hayri’nin canına okur”, “Feride Hanım’ın içi yanıyor”, “Nalan hayatının şokunu yaşadı”, “Bu sefer gerçekten üzdün Feride”, “Nalan’ın gerçeği öğrenmesini bekliyordum ama şimdi kalbim acıyor”, “Feride kendi ipini kendi çekti”, “Feride resmen söyledi gerçeği Nalan’a”, “Sonunda yüreğine merhamet indi”, “Tüylerim diken diken oldu son sahnede.