Cadde Cansu Dere 'ye İspanya'dan başarı ödülü

Cansu Dere 'ye İspanya'dan başarı ödülü

02.12.2021 - 14:28 | Son Güncellenme:

Türk-İspanyol Resmi Sanayi ve Ticaret Odası tarafından bu sene altıncısı düzenlenen ödül töreninde, ünlü oyuncu Cansu Dere, Bireysel Başarı Ödülü'nün sahibi oldu.

Cansu Dere ye İspanyadan başarı ödülü

Cansu Dere, son yıllarda başrollerini üstlendiği 'Sıla', 'Ezel', 'Anne' ve 'Sadakatsiz' dizileriyle İspanyol seyircisi tarafından büyük ilgiyle karşılanmış ve İspanyol televizyon kanallarında başarı elde etmişti. Ünlü oyuncu, başta kültürel olmak üzere iki ülke arasındaki ilişkilerin, çesitli alanlarda geliştirilmesine yapmış olduğu katkılardan dolayı jüri tarafından bu sene kişisel başarı ödülüne laik görüldü.

Haberin Devamı

Dere, İspanya’nın Madrid şehrindeki Four Seasons Otel’in de düzenlenen ödül gecesinde İspanyol basını ve davetliler tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Oyuncu, ödülünü İspanyol Diva Luz Casal'dan aldı ve salonda dakikalarca alkışlandı. Geceye 'La Casa de Papel'in sesi Cecilia Krull başta olmak üzere ülkemizde de tanınan ve sevilen önemli isimlerden Los Vivancos, Innocence, Carlos Rodriguez, Sergio Bernal ve Latin TV dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Cansu Dere ye İspanyadan başarı ödülü

"MESLEĞİMİ ÇOK SEVEREK YAPIYORUM"
Dere, "Mesleğimi çok severek yapıyorum ve karşılığında yurt dışında da ödüllendirilmekten büyük gurur duydum. Bu kısa ziyarette İspanyol izleyecisinin ilgisinden ve sevgisinden çok mutlu oldum. Beni davet ettiğiniz ve bu ödüle layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim” dedi.

Haberin Devamı

Gecede ayrıca Türkiye ve İspanya arasındaki ticari, kültürel ve sosyal bağlari son dönemlerde kuvvetlendiren Madrid ve İstanbul merkezli Pasion Turca 'Türk Şirketi' ve Atres Media 'İspanyol Şirketi' kategorilerinde ödül aldı.