Cadde Cansu Dere'den 'bikinili poz' açıklaması

Cansu Dere'den 'bikinili poz' açıklaması

16.06.2022 - 08:01 | Son Güncellenme:

Cansu Dere (41), başrolünde yer aldığı 'Sadakatsiz' dizisinin final yapmasının ardından soluğu tatilde aldı ve bikinili pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Dere'nin pozları takipçileri tarafından oldukça ilgi gördü. Önceki akşam özel bir davete katılan ünlü oyuncu, bikinili pozları ve aşk hayatıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Cansu Dereden bikinili poz açıklaması

Başrolünde yer aldığı Kanal D'nin reyting rekorları kıran 'Sadakatsiz' dizisi 25 Mayıs Çarşamba akşamı final yapan Cansu Dere, deniz kenarında kırmızı bikinisiyle çektirdiği fotoğrafları, 2.3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştı.

Haberin Devamı

“VE TATİL BAŞLAR”

Tatil sezonunu açan ve mutluluğu yüzüne yansıyan güzel oyuncu, "Ve tatil başlar" notunu düştü. Dere'ye kalp emojileri gönderen takipçileri; "Bu nasıl bir tatlılık," "İşte şimdi yaz geldi", "Türkiye'nin en güzel kadını", "Mükemmelsin" ve "Hep mi güzel olunur" şeklinde övgü dolu mesajlar yazdılar.

Cansu Dereden bikinili poz açıklaması

"DÜNYA ÜZERİNDE BİR YERDE"

Sıcak havanın ve denizin tadını çıkaran ünlü oyuncu, daha sonra iskelede uzanırken poz verdi. Kahverengi ve siyah renkli bikinisiyle objektif karşısına geçen Dere, o anları da sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi. Cansu Dere'nin, "Dünya üzerinde bir yerde..." notunu düştüğü gönderi takipçileri tarafından oldukça ilgi gördü.

Cansu Dereden bikinili poz açıklaması

TÖRENDE CANSU DERE RÜZGARI

Haberin Devamı

İspanya’da 1951’den beri sinema, tiyatro ve televizyon dallarında en iyilerin ödüllendirildiği Fotogramas de Plata’nın bu yılki ödül töreni, 4 Nisan’da Madrid'deki Eslava Tiyatrosu'nda gerçekleşti. En iyilerin halk oylamasıyla seçildiği törende; Javier Badem, Penelope Cruz, Alba Flores, Pedro Almodovar gibi dünya starları ödül aldı.

Cansu Dereden bikinili poz açıklaması

BÜYÜK ALKIŞ TOPLADI

Dere, sahnede anonsunu İspanyolca yapınca salonu dolduranlardan büyük alkış aldı. Cansu Dere ödül töreninde önde gelen isimlerle bir araya gelerek, gece boyunca sohbet etti.

Ödül töreni öncesi düzenlenen kırmızı halı etkinliğinde İspanyol basınından büyük ilgi gören Dere, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirerek basından gelen soruları yanıtladı.

Cansu Dereden bikinili poz açıklaması

"HERKES BİKİNİ GİYİYOR"

Cansu Dere, önceki akşam özel bir davete katıldı. Sosyal medyada paylaştığı bikinili fotoğraflarının çok beğenilmesi hatırlatılan oyuncu, "Bikinili fotoğraf, herkes giyiyor. Güzel yorumlar geldiği için teşekkür ederim" yanıtını verdi.

AŞK HAYATI AÇIKLAMASI

Aşk hayatı hakkında da konuşan Cansu Dere, "Hiçbir şey yok. Olsa zaten siz herkesten önce öğrenirsiniz. Bu işler kolay işler değil. Yalnız kalmamak için ilişki devam ettirmek ya da ilişkiye başlamak iyi bir şey değil" dedi. 

Cansu Dereden bikinili poz açıklaması

“ALDATILMAYA YABANCI DEĞİLİM”

Cansu Dere, InStyle Türkiye’nin aralık sayısına kapak olmuştu. Oyuncu, “Siz aldatılsanız ne yaparsınız?” sorusuna, “Birçok kişi gibi benim de yabancı olduğum bir durum değil aldatılmış olmak. Sevgi gibi, öç almak, kin, nefret de çok güçlü duygular... Böyle bir şey yapmış olan birisine tekrar güçlü bir duygu beslemeye gerek olduğunu düşünmüyorum” cevabını verdi.

Cansu Dereden bikinili poz açıklaması

Haberin Devamı

"GARANTİSİNİ VEREMEM"

Zor ilişki kurabilen ve zor etkilenen biri olduğunu ifade eden Dere, “Aynı anda birkaç kişiye aşık olmak benim için pek mümkün değil. Bu hisleri eş zamanlı olarak farklı insanlara duyulabilme ihtimalim yok. Yalan söylemeyi de hiç sevmem ve yorucu bulurum. Yalan söylemeyeceğimin, aldatmayacağımın sözünü verebilirim; ama karşımdaki insanın hayatında her zaman olacağımın garantisini veremem” diye konuştu.

Cansu Dereden bikinili poz açıklaması