Cadde Cem Kurtoğlu, 'Gönül Dağı' kadrosunda

Cem Kurtoğlu, 'Gönül Dağı' kadrosunda

22.12.2021 - 17:57 | Son Güncellenme:

Cem Kurtoğlu, TRT 1 dizisi 'Gönül Dağı'nın kadrosuna katıldı. Usta oyuncu, daha çok küçükken çocuklarını ninelerine bırakarak, eşiyle birlikte Almanya’ya giden ve bir daha dönmeyen 'Arif' karakterini canlandıracak.

Cem Kurtoğlu, Gönül Dağı kadrosunda

Geçtiğimiz hafta kızlarını telefonda arayarak geleceğini açıklayan Arif, özellikle Zeynep’in büyük tepkisiyle karşılaşmıştı. Elif ise kardeşini sakinleştirmeye çalışarak konuya ılımlı bir şekilde yaklaşmıştı.

Haberin Devamı

25 Aralık Cumartesi günü yayınlanacak olan Gönül Dağı’nın 45'inci bölümünde, çocukluklarından bu yana aile sıcaklığını yaşayamamış iki kardeşin, yıllar sonra aniden ortaya çıkan babalarıyla hesaplaşmaları ekrana gelecek.

Cem Kurtoğlu, Gönül Dağı kadrosunda

OYUNCU KADROSU
Yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği, Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı'nda; Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Burak Haktanır, Buse Orcan, Güliz Aybay, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Cemil Şahin , Ufkum Kalaoğlu ve Cem Kurtoğlu rol alıyor.